Hvordan man "Knock Out" genetisk sygdom i mus

04/11/2010 by admin

Hvordan man "Knock Out" genetisk sygdom i mus

Mus reproducere frodigst, og det er hvad der gør kontrollere deres genetiske sygdomme en udfordring. Mus sygdomme er almindelige symptomer og kan være dødelig. Nogle af dem kommer med deformiteter. På grund af genetiske dybden af disse sygdomme, har forskere i ansete laboratorier som Jackson laboratorium i Bar Harbor, Maine, udtænkt måder at få det dårlige gen ud af DNA-system. Dette er en meget avanceret teknologi, der giver en opdateret måde at kontrollere sygdomme. Mus, hvor genet har været "slået ud," at skabe såkaldte knockout mus, er vigtige dyremodeller for forskning.

Instruktioner

Indførelsen af mutant gen

• Indføre den DNA, der indeholder det muterede gen fra den sorte mus. Embryonale stamceller fra den sorte mus indeholder DNA med en normal kromosom og et nyligt indførte mutation.

• Disse ændret stilk celler er derefter sprøjtet ind den aktive embryo af den brune mus. Rugemor har at være en genetisk sund musen til at undgå komplikationer og mulige dødsfald.

• Embryo af brun musen nu vil blive brugt til rugemor mus. Indholdet af den nye embryo omfatter de embryonale stamceller fra den sorte mus. Implanterer disse til rugemor mus er forudsigeligt effektiv, hovedsagelig på grund af den indførte mutation.

• Tydeligt funktioner i den nye afkom kan hjælpe dig indse, at celler fra både de sorte og brune stammer er trådt i kraft i kimærer. Fra begge kategorier af celler blandt de mandlige og kvindelige kimærer er det meget sandsynligt, at deres parring vil producere afkom med ønskeligt genetiske kvalitet.

• Da begge forældre transporteres den indførte mutation, chancerne er som følger: en ud af fire afkom mus vil have ingen tegn på den indførte mutation. To ud af fire vil have en kromosom bærer indførte mutationen. En bliver knockout mus med den indførte mutation på begge kromosomer.

Tips & advarsler

  • En 15 procent fejlrate er uundgåelig med de kendte teknikker i knockout mus generation. Det kan være en risiko, især hvis knockout mus ikke vokser ind i voksenalderen.
  • Forskelle i adfærd eller egenskaber i knockout mus kan ikke være indlysende. Det menes også, at resultaterne af genteknologi i mus er ikke nøjagtigt ens genteknologis virkninger på menneskelige organer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com