Hvad er objektive lægelige oplysninger til Depression?

03/05/2010 by admin

Hvad er objektive lægelige oplysninger til Depression?

Depression påvirker omkring syv personer ud af hver 100 efter 18 år. Symptomer og behandlinger er ofte subjektiv; der er imidlertid oplysninger om depression, der støt forbliver konkrete og objektive.

Subjektive diagnose

Symptomer på depression varierer meget på grund af den måde, sygdommen påvirker hver enkelt forskelligt. Depression kan variere fra mild til meget svær. De fleste læger er enig, det er en kronisk sygdom.

Objektive oplysninger

Depression er en fælles psykisk lidelse. Beviser viser, at mennesker med depression har fysiske forandringer i deres hjerner. Der er også beviser for depression at være genetisk. Måske mest skræmmende, ingen er immune over for depression.

Testning for Depression

Der er flere måder at kontrollere for depression. Ud over en fysisk eksamen, laboratorietests måler blodtælling og kan skærmen til alkohol eller narkotika. En psykologisk evaluering består af en mental sundhed udbyder diskutere dine tanker, følelser og adfærdsmønstre med dig.

DSM kriterier

American Psychiatric Association offentliggør en håndbog, der dækker alle psykiske lidelser. Du skal have flere af de symptomer, der er anført i den diagnostiske og statistiske håndbog for psykiske forstyrrelser (DSM) for at blive diagnosticeret med depression.

Behandling for Depression

Medicin er effektiv og fælles i behandlingen af depression. Antidepressiva kommer i flere kemiske varianter. Specifikke medicin er ordineret baseret på hvordan de påvirker biokemikalier inde den enkeltes hjernen, der styrer stemninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com