Hvilke medicinske job betale godt & er mindre grusomme?

10/12/2016 by admin

Hvilke medicinske job betale godt & er mindre grusomme?

Du behøver ikke at være læge eller sygeplejerske for at være en del af en værdifuld team af sundhed og medicinske behandlere. Snesevis af sundhedspleje job betaler godt og kræve ikke dig til at opleve alvorlige traumer eller grusomme skader. Udforsk dine muligheder i den medicinske industri og finde dit sted som et værdifuldt gruppemedlem i din lokale hospital, rehabiliterings-klinik eller langvarig pleje facilitet.

Radiologi tekniker

En radiologi tekniker er ansvarlig for at tage røntgenbilleder og udfører billeddiagnostiske undersøgelser for patientbehandlingen og diagnose. Han kan udføre en række traditionelle røntgenbilleder eller bruge avancerede teknologier som magnetisk resonans eller Mr og computertomografi, kendt som en CT-scanning. Jobbet kræver en formel uddannelse i radiografi og tjener $52.000 i gennemsnit årligt. Nogle teknikere tjene så meget som $74.000 årligt, afhængig af dygtighed, erfaring og geografisk placering. Tjene et certifikat, en associeret virksomhed eller bachelorgrad at kvalificere sig til denne holdning. Den amerikanske registreringsdatabasen af radiologiske teknologer tilbyder kandidater af godkendte programmer certificering gennem state-licens eksamen.

Sundhed Information Management

Indsamling, udarbejdning og sikring af oplysninger for patientjournaler er afgørende opgaver for at forbedre medicinsk behandling og patientens privatliv. Uden nøjagtige optegnelser, læger mangler adgang til pålidelige oplysninger om en patients tilstand, diagnose eller prognose. Arbejde i feltet kan indebære arkivering, scanning og samle diagrammer og poster. En registreret sundhed oplysninger tekniker kan tjene mellem $24.000 og $42.000 årligt. Nogle teknikere, afhængigt af certificering og placering, kan tjene op til $50.000 om året. For at kvalificere sig til denne stilling, komplet kursus for sundhed oplysninger emner herunder refusion metoder, kodning systemer, kvalitetsforbedring og grundfag anatomi og fysiologi. American Health Information Management Association tilbyder credentialing til denne stilling efter fuldførelse af state-licens eksamen og en associeret grad program akkrediteret af Kommissionen om akkreditering for sundhed informatik og Information Management uddannelse.

Apotek

Farmaceuter overvåge medicin udleveres til patienter og give råd om lægers forskrifter. Apotek teknikere støtte alle patienter og medicinsk støtte hold og hjælp fyld recepter under apoteket direkte tilsyn. En farmaceut og en apotek tekniker sikre korrekt dosering og yde rådgivning og information til forbrugerne om den korrekte brug af medicin. En farmaceut brug for fire til seks år af uddannelse og en Pharm.D, som kræver to år specialiseret uddannelse. Potentielle farmaceuter skal passere nordamerikanske farmaceut Licensure eksamen. Apotekere kan tjene $100.000 om året. Et apotek tekniker tjener $13 Gennemsnitlig timeløn og behøver ikke modtage specialuddannelse. Certificering af staten kan kræve formel uddannelse fra seks måneder til to år, og kan omfatte praktikophold eller on-the-job træning. Studerende modtage ofte et certifikat for afslutning, et diplom eller en associeret grad og registrering med stat pharmacy bestyrelser.

Terapeut

Fysisk og respiratorisk terapeuter giver rehabilitering procedurer og protokoller for patienter i efterbehandling situationer. Disse mennesker skal forstå den menneskelige anatomi, især bevægeapparatet, og modtage målrettet træning og uddannelse til vellykket modtagelse af grader og certificeringer. Terapeuter kan arbejde på et hospital, klinik, privat virksomhed eller en langsigtet eller rehabilitering pleje facilitet. En fysioterapeut,--der tjener et gennemsnit på $72.000 årligt--skal udføre en godkendt akademisk grad program og skal være godkendt i hendes tilstand efter vellykket gennemførelse af de National Physical Therapy eksamen og videreuddannelse kursusaktiviteter. En respiratorisk terapeut kan tjene ca $52.000. Uddannelseskrav omfatter en associeret grad i en akkrediteret program og fuldførelse af eksamener for certificering af National Board for Respiratory Care.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com