Økologisk hudpleje & Acne retsmidler

02/13/2010 by admin

Pasning af huden er et af de vigtigste aspekter af behandling og forebyggelse af acne. Økologisk hudplejeprodukter er let tilgængelige i helsekost butikker og supermarkeder, men du kan spare dig selv en masse penge ved hjælp af hjemmelavet økologisk hudplejeprodukter til at forebygge acne. Der er ingen grund til at bruge så mange penge på alt for dyre økologiske hudplejeprodukter. Med et par enkle ingredienser, kan du fugte, rense og vedligeholde blød, smidig hud.

Brug økologiske fødevarer

Brug økologiske fødevarer til at pleje din hud og forebygge acne udbrud. Købe økologisk honning, økologisk tunge fløde og økologisk olivenolie på din lokale købmand eller helsekostforretning. Tag nogle økologisk honning og bland det med 1/2 mængden af olivenolie. Varme lidt i mikroovnen og rør ingredienserne sammen, så de er glatte og blandet. Henvende sig direkte til ansigt med forsigtighed at honning/olie blanding er ikke for varmt. Orlov på ansigtet i 10 til 15 minutter og derefter tørre af overskridelsen. Skyl dit ansigt med varmt vand for at fjerne resten af honning. Gøre hjemmelavet flødeskum fra den økologisk piskefløde ved at slå fløde i 1 til 2 minutter. Anvende til ansigt og bruge som en fugtgivende facial mask.

Brug naturlige Acne retsmidler

Brug naturlige acne retsmidler til at behandle og forebygge acne. Undgå udsættelse for sol for enhver pris. Hvis du er i solen, især med sne, vand eller sand, anvende en generøs mængde af solcreme med en SPF 30 højere. Ophold i skyggen så meget som muligt, så solen kan skade og tørre ud af huden. Ikke vaske ansigt mere end to gange om dagen med en mild, økologisk sæbe. Fugte huden straks efter vask ansigtet med en økologisk fugtighedscreme. Undgå brug af fedtet hårprodukter, der kan irritere huden, forårsager en acne breakout.

Brug aktuel urter

Bruge tea tree olie til behandling af acne ifølge Mayo clinic. Bruge tea tree olie i en gel form, som kan købes i en helsekostforretning. Påfør to til tre gange om dagen direkte på de berørte områder. Være forsigtig og afbryde brugen af tea tree olie, hvis du bemærker en udslæt eller breakout på dit ansigt efter brug. Gælde hele ansigt på daglig basis for at opretholde den rigtige balance mellem fugtigere i huden uden over behandling af økologisk aloe vera gel.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com