Naturlægemidler behandlinger for neglesvamp

02/15/2010 by admin

Neglesvamp er desværre en fælles begivenhed. Ved at bruge nogen tid på en pool, fitnesscenter eller udendørs, er det ganske let at afhente en form for svamp. Det er vigtigt at vide hvad man skal kigge efter, således at behandlingen kan startes straks. Generelt, et søm, der har en svamp vil se gul eller endda hvid, og er nogle gange smertefulde. Hvis dette er tilfældet, er der naturlige retsmidler, der kan bruges i stedet for de stærke medicin, en læge kan ordinere.

Apple Cider Eddike

Fordi det har antiseptiske egenskaber, er æblecider eddike en velkendt afhjælpe for neglesvamp. Det har også eksfolierende egenskaber, og ved at slippe af med den døde hud omkring svampen, giver mulighed for eddike at komme til de områder, der har behov for. Fordi svampe ikke er i stand til at sprede i et surt miljø, hjælper den sure eddike til at dræbe bakterier og svamp på roden og forhindre det i at sprede.

Hvidløg

Hvidløg har naturlige svampedræbende egenskaber. For at effektivisere hvidløg kan det bruges både internt og eksternt. Internt, det kan tages i en pilleform, og har været kendt for at styrke immunforsvaret. Det kan også gøres til en pasta eller en juice og sætte direkte på stedet af infektionen. Denne måde, svampedræbende egenskaber af hvidløg kan få til at arbejde direkte på kilden, samt at hjælpe immunsystemet holde svampen i at sprede.

Citronsaft

Fordi citronsaft, er også meget surt, er det yderst effektivt dræber neglesvamp. Det har naturlige antiseptiske egenskaber, som holde svampen i at sprede. Vær ikke bekymret, hvis det inficerede område bliver sort, når citronsaft er anvendt, dette er normalt og viser bare at saften gør sit arbejde og begynder at dræbe svampen.

Tea Tree olie

Tea tree olie har været brugt i årevis som en svampedræbende middel. Tilføje nogle dråber til en spand med varmt vand og lad fødder eller hænder lægges i blød i en periode. Give olie tid at komme ind hvor svampen er placeret, så det kan gøre sit arbejde, som er at fjerne den spredning og udvikling af svampen.

Oregano olie

Oregano olie er svampedræbende, hvilket betyder, at det dræber svamp. Dette er grunden til, at det er en populær behandling for neglesvamp. Det har også antibakterielle og antiseptiske egenskaber, som er gavnlig. Olien trænger dybt ind i huden til roden af svampen og ødelægger den. Det hjælper også til at lindre smerten, der er undertiden forbundet med neglesvamp.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com