Tilskud til Nonprofit samfund hospitaler

05/08/2010 by admin

Tilskud til Nonprofit samfund hospitaler

Mens store for-profit sygehuse har tendens til at få de mest tryk og offentlig anerkendelse, spille lille nonprofit samfund hospitaler også en vigtig rolle i at give adgang til sundhedspleje, navnlig for beboere, der bor langt fra store urban hospitaler. Nonprofit samfund hospitaler stole på en række forskellige kilder til finansiering, herunder patienter, private donationer, fundraisers og tilskud.

At finde Grant udbydere

Tilskud til nonprofit samfund hospitaler kommer fra en række forskellige kilder, herunder virksomheder og selskaber. Flere store sygeforsikringsselskaber køre fundament, at tildelingen bevilge penge til almennyttige hospitaler. Andre kilder til bevilge penge til almennyttige hospitaler omfatter private fonde og føderale, statslige og lokale regeringer. Størrelsen af tilskuddet tildelt vil variere fra udbyder til udbyder, med individuelle tilskud spænder fra $1.000 til $100.000 og meget mere.

Møde for støtteberettigelse

En nonprofit samfund hospital skal opfylde visse betingelser for støtteberettigelse inden du starter grant ansøgningsprocessen. De præcise kvalifikationer varierer afhængigt af udbyderen. Men fælles krav omfatter at være en registreret 501(c)(3) nonprofit gennem den føderale regering og leverer gratis eller billig sundhedspleje til ikke-forsikrede patienter. Mange giver programmer er regionale og kun åbne for nonprofit hospitaler i den pågældende stat, Amt eller region. Andre krav omfatter at levere høj kvalitet sundhedspleje, arbejder for at øge adgangen til sundhedspleje i Fællesskabet og afholdelse af værdier og idealer, at line op med grant udbyder.

Navigere ansøgningsprocessen

En nonprofit hospital vil typisk nødt til at gå gennem en ansøgningsprocessen til at modtage et tilskud. Mange give udbydere tilbyder online-applikationer for lethed-i-brug og bekvemmelighed. Udbyderen gennemgår ansøgninger, trække ud af dem, der ikke opfylder organisationens grant krav, og vælger hvilket hospital eller hospitaler til at tildele penge til. Ansøgningen om skal hospitaler indsende en medarbejder id-nummer fra den føderale regering. Andre dokumenter omfatter typisk brug for bestyrelsen for direktør kontaktoplysninger, årsregnskaber, årsberetninger og organisationsdiagrammer.

Udnytte Grant midler

De fleste give programmer kommer med vedlagte bestemmelser om hvordan pengene kan og ikke kan bruges. Nogle give programmer tilbyder flere forskellige typer af tilskud og hospitalet kan anvende til den mest relevante, baseret på dets behov. For eksempel, den uafhængighed Blue Cross Foundations blå sikkerhedsnet Grant har to komponenter — generelle operationer tilskud til drift udgifter og et særligt projekt tilskud til engangs eller igangværende sundhedsprogrammer. Bevilge penge kan komme med bestemmelser at det anvendes for visse typer af mennesker, som underprivilegerede eller under forsikrede patienter. Nogle giver kontur hvad modtageren må ikke bruge pengene på, herunder udgifter som byggeprojekter eller indkøb af medicinsk udstyr.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com