Hvordan til at behandle fødselsdepression

10/20/2013 by admin

Hvordan til at behandle fødselsdepression

Postpartum depression er en sygdom, som kvinder og nogle mænd, udholde efter fødslen. Det er på grund af hormonelle forandringer, der påvirker kemikalier i hjernen. Af denne sygdom kan være påvirket af forskellige liv faktorer, såsom utilstrækkelig støtte fra en partner, sygdom, isolation, bevægelige og finansielle spørgsmål. Det bliver en livstruende sygdom, hvis patienten begynder at få selvmordstanker. Denne sygdom kan behandles. Læs videre for at lære mere om hvordan man skal behandle fødselsdepression.

Instruktioner

• Lave en aftale med en psykolog, der kan tilbyde rådgivning sessioner. På disse møder, kan han lytte til dig og hjælpe dig sortere gennem de spørgsmål, der bidrager til din fødselsdepression. Hvis psykologen føler, at din sygdom er alvorlig nok til at berettige brugen af medicin, kan han henvise dig til en psykiater.

• Se en psykiater, en mental sundhed professionel, der vil undersøge din patientens sygehistorie og aktuelle situation til at bestemme, om du lider af en psykisk sygdom. Hvis lægen vurderer, at dette er tilfældet, vil hun afgøre fase af din sygdom og beslutte, hvordan man behandler det. Hun kan anbefale terapi, antidepressiva eller en kombinationsbehandling af antidepressiv medicin og rådgivning.

• Spørg din læge til at behandle din depression med hormonbehandling, som det hurtige fald i østrogen niveauer efter fødsel bidrager til fødselsdepression. Hormonbehandling behandler sygdom med en infusion af østrogen til at bremse processen. Ulempen ved denne type behandling er faldet i modermælk for ammende mødre og muligheden for blodpropper i ben og lunger.

• Forventer denne sygdom til at gå væk efter et par måneder med den rette behandling. Vær dog opmærksom på, at symptomerne kan blive hængende i måneder eller år efter behandlingen. Sørg for at du øve nogen klare metoder du kan have lært i din terapi sessioner til at holde Depressionen i skak.

• Tag din ordineret medicin som anvist. Genopfylde din recept før tid, således at du aldrig løber tør for din medicin, og prøv ikke at gå glip af at tage en dosis.

Tips & advarsler

  • Husk på at en psykolog ikke er juridisk godkendt at foreskrive nogen form for medicin til en patient.
  • Ikke stoppe med at tage din medicin, hvis du beslutter, at antidepressiva ikke er du jo. Diskuter dette med din læge først. Din læge kan hjælpe dig med at stoppe med at tage narkotika gradvist.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com