Hvordan virker en korn kost?

09/29/2013 by admin

Instruktioner

Hvordan gøres det?

• Korn kost består af at spise en fiberrig, hele korn korn med fedtfattig eller fedtfri mælk to gange om dagen (til morgenmad og frokost) og et fornuftigt, velafbalanceret middag i løbet af to uger. Efter to uger, langsomt indføre andre fødevarer, såsom frugt, grøntsager og nødder, i måltidet morgen og eftermiddag. Efter fire uger, du kan begynde at også spise et fornuftigt, velafbalanceret frokost, men kan stadig spiser korn til morgenmad.

Hvordan virker det?

• Ved at spise korn til morgenmad og frokost, du skære kalorier big time! I stedet for en pastrami sandwich med brød, salat, tomat og mayo, du spise en skål af korn til frokost, indtagelse 150 til 200 kalorier i stedet for 500 til 700 kalorier. Hvis du vælger en høj-fiber, højt proteinindhold korn, vil du blive fuld indtil middag. Det er bydende nødvendigt, at du spiser morgenmad og frokost på din almindelige timer så dit blodsukker ikke falder, og så dit stofskifte holder arbejder.

Hvad er resultatet?

• Vægttab! Du bør tabe kun to pounds per uge maksimum. Gradvis vægttab er ikke kun den sundeste måde at tabe sig, men den bedste måde til at opretholde din nye vægt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com