Hvad er konkurrencefordel i Healthcare Management?

10/31/2013 by admin

Konkurrencefordel er en forretningsstrategi, hvor virksomheder finde måder at differentiere sig fra deres konkurrenter i forsøg på at tiltrække flere virksomheder. Service-baserede industrier, såsom sundhedspleje, bruge konkurrencefordel strategier til at opnå en ophøjet position i feltet.

Strategi

I sundhedspleje industri er konkurrencedygtig. Læger konkurrere for patienter og hospitaler konkurrere om finansiering. Det ultimative mål er at tiltrække kunder og tjene penge. Med alle industri konkurrence, sundhedspersonale er på udkig efter måder at forbedre deres konkurrence og give sig selv en forkant.

Tjenester

Sundhedspleje enheder kan opnå konkurrencefordele baseret på de ydelser, de leverer. Hurtigere tjenester, som samme dag resultater for laboratoriearbejde eller x-stråler, der appellerer til patienter. Tilbyder gratis konsultationer er en anden måde at få patienten popularitet.

Omkostninger

En måde sundhedspleje virksomheder opnå konkurrencefordel er ved at sænke prisen på deres ydelser. Hvis patienter kan spare penge og stadig modtage samme grad af omhu, vil så de være mere tilbøjelige til at gøre forretninger med den organisation, der giver dem en finansiel pause.

Arbejdsstyrke

Sundhedspleje virksomheder er konkurrencedygtige om de medicinske fagfolk, der arbejder for dem. Et hospital, at medarbejdere en verdenskendt kirurg, for eksempel, kan have en konkurrencemæssig fordel på grund af talent og ekspertise, de kan tilbyde patienter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com