Træning for mave muskler

10/16/2013 by admin

Mave muskler, betragtes som en integreret del af kernen i kroppen, er vigtige for bevægelse af trunk eller torso, opretholde kropsholdning og støtte til ryggen. Motion for mave muskler kan hjælpe mindske incidens af rygsmerter og forbedre kropsholdning og stabilitet af kroppen samtidig øge effektive kroppen motion.

Mave muskler - grundlæggende

Mave, også kendt som maven, består af fire primære muskler, kendt som mave, der løber lodret, vandret og diagonalt. Rectus abdominis muskel løber lodret fra de nederste ribben på pubis knoglen. Det er ansvarlig for stammen fleksion eller bøjes. Den tværgående abdominis kører under rectus abdominis i vandret retning og er ansvarlig for balance, stabilitet og kropsholdning. De to muskler, der kører i en diagonal retning fra ribbenene til hofterne, tilsammen kaldes obliques, består af en indre skrå og eksterne abdominal skrå mavemuskel. Disse muskler tillade stammen til at rotere og flex sideværts.

Grundlæggende træningspas for mave muskler

En grundlæggende, effektive program træning for mave muskler omfatter fire primære musklerne i maveregionen. Abdominal crunches tone den øverste del af rectus abdominis. Lig på ryggen med knæene bøjet, og fødderne fladt på gulvet. Spænd din abdominale område med en bækken tilt. Hvis du vil udføre en underlivsbetændelse tilt, roll dine hofter og tromle din nederste del af ryggen på gulvet. Mens dit bækken vippes og mave muskler er stramme, løft dit hoved og skuldre fra gulvet. Vedligeholde Hagen en knytnæve længde fra brystet og holde dine skuldre tilbage. Curl din kuffert mod knæene.

For at tone den lavere mave, Begynd den bækken tilt. Placere hænderne på din underlivet lader dig checke om stramning af musklerne. For øget modstand, kan bækken hældning udføres ved at løfte det ene ben op i luften, mens andre knæet forbliver bøjet i udgangsposition. For en avanceret motion, løft begge ben og rulle dit bækken for at samkopiere lænden i gulvet mens du løfter din bagdel.

De skrå muskler er en vigtig og ofte glemt del af øvelse for mave muskler. For at styrke obliques, udføre en abdominal crunch med en diagonal rotation af stammen mod knæ så den anden. Crunches kan være avanceret ved at udføre en fuld sidde op, men anbefales ikke til begyndere eller enhver med lændesmerter. Opmærksom mavemusklerne er en vigtig del af en ordentlig sidde op, da det er nemt at bruge skulder muskler i stedet for mave til at udføre bevægelsen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com