Ulemper ved Teen plastikkirurgi

09/27/2013 by admin

Ulemper ved Teen plastikkirurgi

Antallet af teenagere der ønsker plastikkirurgi er næsten tredoblet fra 2003 til 2008. Dette er en foruroligende tendens, hvor teenagere tror undergår større operation er en "quick fix" til deres problemer. denne holdning modsiger alvor af plastikkirurgi og potentielt dødelige komplikationer, der kan medføre.

Effekter

Ved at fremme ental billedet af "skønhed", som plastikkirurgi præsenterer, benægter det en teen enhver selvtillid i deres egen individualitet og personlige skønhed, at bringe en mangel på tillid til en krise punkt.

Overvejelser

Den finansielle byrde for plastikkirurgi er både stor og afdækket af forsikring, fordi det er elektive, undtagen i medicinsk nødvendige tilfælde.

Tidlig genopbygning

Som teenager er ikke alle aspekter af udviklingen fuldt på plads, hvilket gør kirurgi for tidlig, farlige og eventuelt unødvendige.

Berømtheder er retoucheret

De fleste teenagere jagter falsk perfektion. De baserer deres beslutning at have fyldigere læber, perfekt næser, større bryster eller en fladere mave på celebrity og pop billeder. Disse billeder er normalt retoucheret eller photoshopped.

Advarsel

Komplikationer kan meget let opstå med plastikkirurgi, herunder død, infektion og ardannelse.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com