Langsigtede virkninger af HGH

02/28/2010 by admin

Humant væksthormon eller HGH, er blevet udråbt til brug i bodybuilding og atletik samt et middel mod virkningerne af aldring. De langsigtede virkninger af HGH skal dog betragtes mod de kortsigtede virkninger af fordele, såsom øget mager kropsmasse.

Hvad er HGH?

HGH er produceres naturligt af hypofysen. Som navnet antyder, er ansvarlig for væksten i mennesker og er nøglen til ændringer set i puberteten såsom øget muskelmasse i drenge. Atleter har brugt HGH til at øge muskel masse og komme til hægterne hurtigere fra skade. Som du alder, drop HGH niveauer, hvilket er grunden til nogle mener efterfyldning kroppens levering af HGH kan modvirke effekten af befolkningens aldring.

Første virkninger

Mens masser af for-profit virksomheder tout fordelene ved HGH behandlinger for ellers raske mennesker, kan langsigtede virkninger af HGH langt opvejer eventuelle mild fordele forbundet med dets anvendelse, ifølge rapporten American Medical Association. Tunge brugere af HGH er sandsynligvis først opleve karpaltunnelsyndrom og hævelse af hænder og andre samlinger, ofte omtalt som bløddelene ødem.

Gynækomasti

AMA-betænkningen tilføjer, at HGH brugere oplevede betydeligt højere satser for gynækomasti, udvikling af bryster hos mænd.

Øget risiko for Diabetes

Blandt de andre langsigtede virkninger af HGH er en øget risiko for diabetes og nedsat fastende glukose, som er en tilstand som glucose niveauer er over det normale, men under niveauet i overensstemmelse med diabetes.

Andre langsigtede virkninger

HGH brugere kan opleve en række andre langsigtede effekter: unormal knogle og brusk vækst, højt blodtryk, uregelmæssig hjerterytme og en fuldstændig lukning af hypofysen, ifølge AntiAgingInfo hjemmesiden.

Akromegali

Blandt de mest alvorlige bivirkninger af HGH er akromegali, en tilstand som følge af for meget HGH i kroppen, ifølge Endocrine Society. Ofte forårsaget af en svulst på hypofysen, dette syndrom producerer overvækst af facial ben, især langs kæben og øjenbryn, og høj HGH dosering kan producere de unormale HGH niveauer set i denne sygdom. Akromegali kan føre til vansiring, hjertesygdom og død, hvis venstre ubehandlet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com