Hvordan man kan overvinde en Rotator Cuff skade

02/28/2010 by admin

Hvordan man kan overvinde en Rotator Cuff skade

For at overvinde en rotator cuff er skader meget kritiske og vigtige naturligvis. Rotator manchet er så afgørende for vores skulder. Vi bruger vores rotator manchet til at generere bevægelse og styrken i vores arme. En masse mennesker, der spiller sport, er bekendt med rotator cuff skader. Specifikt kander og quarterbacks, da de er forpligtet til at bruge deres rotator manchet i deres skuldre ganske ofte. For at forstå rotator cuff symptomerne, vil du føle smerte i din øverste skulder. Du har ekstreme vanskelighed løfte noget, fordi der er mere end sandsynligt en tåre i din rotator cuff.

Instruktioner

• Brug en stor pakke is på din skulder. Hvis du virkelig føler smerte, ville jeg tage nogle køleelementer, og derefter få nogle bandager. Pak dem omkring isen pack, og placere den på din skulder. En masse kander har tendens til at gøre dette efter de har sat et spil. De vil gøre det med deres albue. Det vil hjælpe med at dulme smerten midlertidigt, sammen med betændelse.

• Undgå at sove på skulderen med rotator cuff overrivning. Når du vil sove, ikke lægge noget pres på at skulder. Sove på maven, med hovedet vendt i retning af skulderen hvor du har ælde. Endnu bedre, lægge en pude lige nedenunder at skulder. Ikke blot vil det ikke tillade dig at ikke lægge noget pres på det, har du nogle ekstra komfort. Hvordan du sover er vigtigt. Du kan nemt rive det endnu mere, ved et uheld kastede og sætte en masse vægt på det.

• Gøre nogle øvelser, rotator cuff. Jeg kan ikke fortælle dig præcis hvilke øvelser du bør gøre, uden for den fælles udspænding af den skulder, der har ælde. Du sandsynligvis bør spørge din læge om specifikke øvelser, men undertiden Fysioterapi er alt, hvad der er nødvendigt for at hjælpe helbrede en revet rotator cuff skade. Prøve at massere hvor rive er så godt. Du ønsker at fjerne betændelse i at skulder. Fysioterapi er det bedste bud og anbefales sandsynligvis.

• At få kortison indsprøjtninger. Kortison indsprøjtninger kan reducere betændelse i rotator cuff samt. Fysisk er terapi formentlig stadig nødvendig. Kirurgi er normalt ikke hvad er nødvendig for at behandle en rotator cuff skade. Du bør drøfte med din læge og lad dem vurdere du ved helt sikkert den bedste behandling nødvendig for at gendanne fra en rotator cuff skade.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com