Cervikal forandringer under overgangsalderen

03/02/2010 by admin

Når en kvinde stopper ægløsning eller producerer et æg til befrugtning, hendes krop vil gå gennem ændringer, der undertiden er vanskeligt at forstå, er men en del af den naturlige cyklus af liv. Overgangsalderen er bogstaveligt talt ophør af menstruation. En tilstand, der ofte opstår i løbet af den tid fører til overgangsalderen (kaldes perimenopause) er atrofisk vaginitis.

Perimenopause

Perimenopause er fristen når en kvinde siger, hun går gennem overgangsalderen. Det starter typisk i alderen 45-55. Du starter perimenopause alderen har en genetisk sammenhæng. Når din mor gik gennem overgangsalderen er omkring samme tid, du sandsynligvis vil også.

Hormonelle forandringer

I løbet af perimenopause, vil en kvindes krop begynde at opleve hormon udsving. Specifikt, vil hun producerer mindre østrogen.

Atrofisk Vaginitis

I atrofisk vaginitis er der en ændring i den cellestruktur af livmoderhalsen. Livmoderhalsen er den åbning, der fører ind i livmoderen eller livmoderen. Reduktion af østrogen kan forårsage atrofi til livmoderhalskræft og vaginal området, hvilket resulterer i vaginal tørhed, brændende, irritation og smerte med nogle blødning efter sex. Denne betingelse kan også påvirke din urinvejene, forårsager hyppig vandladning og en stigning af urinvejsinfektion.

Komplikationer

Med atrofisk vaginitis øger risikoen for vaginal infektion. Vaginal området bliver mere modtagelig for gær og bakterielle infektioner på grund af en ændring i det sure miljø. Fortykkelse af væggen foring kan også føre til åbne sår.

Behandling

Milde symptomer kan lindres med en over-the-counter smøremiddel. Hvis dine symptomer er mere intens, kan din læge ordinere aktuelt østrogen. Aktuelt østrogen kommer i flere former, alle indsat vaginalt med en applikator. Eksempler kan nævnes en creme, såsom Estrace, en ring kaldes Estring eller en tablet, kendt som Vagifem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com