Sådan Cope med børn med anfald

07/12/2013 by admin

En beslaglæggelse er en ændret mental tilstand ofte kombineret med kramper. Barndom anfald er almindelige, enten deres egen tilstand eller som et symptom på en anden helbredstilstand. Mens mange børn i sidste ende vokser ud af deres beslaglæggelse betingelserne, er administrere deres betingelser afgørende for at forebygge komplikationer. For at klare med et barn, der har en beslaglæggelse tilstand, skal du forebygge anfald, når du kan og vogte kollaterale skader, når dit barn har en.

Instruktioner

• Se dit barns læge for en professionel diagnose. Barndom anfald kan også være et symptom på en anden helbredstilstand, der påvirker dit barn nervøs tilstand, herunder traumer eller forgiftning. En professionel diagnose vil udelukke alle andre sundhedsmæssige betingelser før diagnosticere barndom anfald. Næsten alle typer af beslaglæggelse behandling er receptpligtige, så dit barn skal have en diagnosticeret beslaglæggelse tilstand skal have adgang til dem. Du vil også nødt til at en professionel beslaglæggelse diagnose at anmode om særlige accommodations efter behov.

• Tal med barnets læge om beslaglæggelse medicin muligheder. De fleste læger er tilbageholdende med at sætte et barn på et kursus af beslaglæggelse medicin, især hvis barnets anfald er sjældne. Dette er fordi beslaglæggelse medicin har sådanne alvorlige bivirkninger. Afhængigt af din sundhedspleje plan, kan det også være meget dyrt. Hvis dit barns læge har anbefalet beslaglæggelse medicin, Sørg for at alle anvisninger følges. For eksempel, kan selv en lille ændring i beslaglæggelse medicin dosering medføre et uprovokerede anfald.

• Tal med dit barn og hans søskende om hans tilstand. Dette er ofte overset, når coping med barndom anfald. Sørg for at forklare hvad tilstanden er, og hvorfor det sker i en alder passende måde. Lidt information rækker langt i forebyggelsen af frygt og forvirring.

• Undgå stimuli, der føre til anfald for enhver pris. Ikke alle barndom anfald er anlagt den ved visse stimuli, såsom blinkende lys eller visse dufte, men dem, der kan forebygges. Mens lægen diagnosticere dit barn, testet han for almindelige stimuli. Hvis du opdager, at dit barn har anfald efter visse begivenheder, bør du dog undgå disse begivenheder. For eksempel, kan dit barn have beslaglæggelse ofte efter at have spist visse hvede produkter. Du bør undgå hvede i hans kost og tale med sin læge om det.

• Undgå aktiviteter hvor at have en beslaglæggelse ville sætte dit barn i større fare end normalt. Det betyder svømning eller betjene visse maskiner. Badeværelset er et særlig farligt sted at have en beslaglæggelse på grund af mulighederne for at drukne i en balje eller slår hovedet på flisen. Ikke lade små børn alene i badeværelset og overveje at installere en sikkerhed rem til ældre børn. Svømning bør kun ske i nærværelse af en voksen, der har været underrettet om dit barns beslaglæggelse tilstand og uddannet i CPR.

Tips & advarsler

  • Alle voksne, der har rollen som pårørende til dit barn (dvs. lærere, babysittere, pårørende) bør vide om dit barns beslaglæggelse tilstand. Sørg for at informere dem om hvad kan udløse et anfald, hvad dit barn beslaglæggelse ser ud og hvordan man kan forhindre yderligere skade under en beslaglæggelse.
  • Enhver beslaglæggelse, der vare i mere end fem minutter kan forårsage varige Neurologiske skader. Disse kaldes status anfald og bør behandles som en medicinsk nødsituation. Ringe 911 straks.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com