Naturlige urter for blodtryk

07/28/2013 by admin

Naturlige urter for blodtryk

Mere end 40 millioner mennesker i USA har højt blodtryk, den hyppigste årsag til slagtilfælde og hjertesygdomme. Mens stress, overvægt, manglende motion, alkoholmisbrug, rygning og dårlig kost er de vigtigste medvirkende faktorer til denne livsstil sygdom, arvelighed er også en væsentlig faktor. Moderne stoffer er normalt ordineres til at sænke blodtrykket, men de kan have ubehagelige bivirkninger. Af denne grund ser mange mennesker til naturmedicin som urter til at styre hypertension og regulerer blodtrykket.

Hvidløg

Hvidløg er den mest effektive naturlige urter for at regulere blodtrykket. Ikke alene vil det sænke forhøjet blodtryk, men det vil faktisk hæve blodtrykket, det alt for lavt, noget ingen farmaceutiske kan gøre. De bedste resultater opnås ved at indtage tre til fem fed rå, hvid hvidløg hver dag. Tilføje nogle rå honning kan hjælpe med at skære den stærke smag af hvidløg.

Cayenne

Cayenne pepper hjælpemidler omsætning, dermed reducere blodtrykket. De mest effektive chilipebre er Habanero og Serrano peberfrugter. Jalapeño peber er bare ikke varmt nok til at være effektiv. Naturlige healere anbefaler en daglig dosis af en kop te, cayennepeber, som er 1 tsk af pulveriseret cayenne peber i en kop varmt vand. De termogeniske aids i cayenne peber regulerer blodtryk ved øget blodcirkulation og stofskifte.

Tjørn bær

Tidlige europæere først opdaget fordelene af tjørn bær for hjertet, og brugte det til at behandle omsætning, takykardi og blodtryk. Flavonoider og cyanogenic glycosider er de elementer i bær, der faktisk lavere højt blodtryk. Dette gøres ved at dilatere blodkarrene til at forbedre cirkulationen og hjælper hjertet fungerer. Tjørn bær er en anti-oxidant og vanddrivende, at forhindre opbygningen af arteriel plaque og reducere blodvolumen.

Red Clover

Rødkløver fungerer som en blod tyndere, hvilket er et must for at sænke forhøjet blodtryk. Blomstrer er hvad bruges og de er bedst, når det anvendes frisk og stadig lilla. Pas på med at købe blomster, der er brune. Det betyder, at de blev høstet når de var allerede døde eller døende.

Ingefær

Ingefær er kendt verden over for sin sundhed og medicinske egenskaber, på grund af saponiner, terpenoider, flavonoider og andre elementer, det indeholder. Denne naturlige herb er en vasodilatator og afslapper musklerne, hvilket reducerer presset på blodkarrene. Dette effektivt sænker blodtrykket og nedsætter hjertebanken. En ekstra fordel af ingefær er, at det er en stor fordøjelsessystemet støtte, at reducere kvalme og mave forstyrret.

Andre nyttige urter og planter

Der er andre vilde og dyrkede urter og planter, der har været brugt af naturlige healere i århundreder til at behandle højt blodtryk. Er blåbær, citronmelisse, sort cohosh, Katost rod, myrra, boneset, persille, cassia bark, poke rod, pebermynte, mælkebøtte, rue, ginseng, fennikel, Uva Ursi, ginkgo, jernurt, baldrian, wild cherry bark, lavendel og Røllike. Nogle handle som vasodilatorer og blodfortyndende medicin, eller blot at slappe af og lindre stress.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com