Instruktioner for Colonics

07/09/2013 by admin

Colonics er blevet udført i hundredevis af år. De er beregnet til at rense kolon af enhver fecal spørgsmål samt dårlige bakterier. De er en måde at fremme sunde bakterier til at vokse, og gøre dig sundere. Colonics blev oprindeligt brugt til at hjælpe afværge sygdomme under den forudsætning, at mange sygdomme ind i kroppen gennem endetarmen. I dag er der stadig bekymring om sygdommen er anlagt den ved en fuld kolon, så at rengøre det betyder en sundere krop.

Hvad er en Colonic?

Vide, hvad du har at gøre med for at gøre processen mindre stressende. En Colon er processen med at indsætte en slange ind i endetarmen for at vaske ud i tyktarmen. Varmt vand pumpes ind i røret, i rectum og i colon. Renset vand siv i tyktarmen, frigiver en gammel afføring, der kan være påvirket eller fanget. Det liquifies mest af det og sender det tilbage ud af kroppen gennem røret, i en en lukket badekar. Proceduren tager normalt 45 minutter til en time.

Patienten ligger på ryggen på et bord, som regel under en steril ark. Terapeuten bruger 15-35 gallons af vand under behandlingen. Vand farende ind i tyktarmen kan føles mærkeligt eller måske endda ubehageligt, men det bør ikke ondt. Undertiden gnider Colon terapeuten patientens mave for at hjælpe kolon rensnings indgyde alle de områder, det kan nå så at nogen gamle fecal spørgsmål er frigivet og suctioned ud. Efter proceduren, Colon terapeuten gør det muligt for patienten at bruge badeværelset til at tømme så meget af afføring som muligt at den sugning fik.

Forberede en Colon

Prøv at tømme din tarm, hvis du kan, før Colon. Dette hjælper hende med at kunne få mere væske ind i rectum og colon, og kan give bedre resultater. Også, fordi massere maven over kolonet er typiske, det er bedst hvis du kun drikke og spise let før din udrensning. Der er ingen andre specifikke instruktioner før en Colon, bortset fra at slappe af og vente med at føle sig bedre og lettere, når det er overstået.

Du kan drikke lidt vand før din aftale for at hjælpe tarmen og løsne eventuelle påvirket afføring. Slappe af; måske vil nogle beroligende musik hjælpe før udnævnelsen, eller endda under det. Du kan nogle blid strækøvelser for din mave, og måske endda gnide på maven på forhånd at få tarmen klar til at fjerne.

Efter indgrebet

Sidde i et par minutter inden de forlader. Nogle gange, men sjældent, patienten vil føle sig svag, svimmel eller kølet efter indgrebet. Denne fornemmelse er typisk på grund af processen med at afgiftning. Det skal kun vare et øjeblik og er ikke farligt.

I dagene lige efter Colon anbefales det, at du fortsætter med at spise lys. Dette giver din kolon, en chance for at blive fanget og få så meget bebyggede fecal spørgsmål ud før du begynder at producere mere. Nogle mennesker foretrækker måske at spise enkle fødevarer--som rå fødevarer eller bouillon og gelatine - for et stykke tid efter deres session, opholder sig væk fra rødt kød, alkohol og tunge fødevarer. Drikke masser af væske hjælper også med yderligere at fjerne fordi afskaffelsen kan fortsætte i et par dage. De fleste mennesker rapport følelse mere energiske og lysere efter deres Colon.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com