Hvordan at slippe af koffein hovedpine

06/09/2014 by admin

Når du har opbygget en afhængighed af koffein, kan en dag uden en Starbuck's run efterlade dig med en killer hovedpine. Midt i den dunkende smerter, kan du føler som om det eneste, der kunne eventuelt gøre du føler dig bedre er en gigant Red Bull. Hvis du forsøger at skære ned på dit koffeinindtag, kan dette være en hård forhindring at hoppe. Men der er et par ting du kan gøre for at lindre smerten uden hensyn til koffein.

Instruktioner

• Drikke nogle pebermynte te. Pebermynte er en bevist naturlige hovedpine afhjælpe, og te sig selv er beroligende. Denne gammeldags kur kan alvorligt afbøde din kval.

• Op dit indtag af vand. Når du allerede lider af hovedpine, kan den mindste dehydrering gøre det værre. Kontroller, at du drikker mindst de anbefalede otte briller en dag eller mere.

• Få en massage. Om en professionel Forkæl pakke eller en simpel backrub fra en ven, afslapper en massage dine muskler, lindre spændinger og pres, der knuder op i bunden af din hals og bidrager til at hovedpine.

• Hvis alt andet fejler, tage nogle ibuprofen til at lindre smerter og få noget søvn. Dette vil få dig gennem værst af smerte og holde dig fra at løbe til Starbuck's.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com