Chrom chlorid vs chrom Picolinate

05/21/2014 by admin

Chrom chlorid vs chrom Picolinate

Chrom er et mikronaeringsstof, der er blevet hævdet at være afgørende for hvad der kaldes glukose tolerance faktor (GTF). Det vides ikke om GTF er en faktiske næringsstof eller ej, men de næringsstoffer, der er relateret til det er vigtigt at opretholde blodsukkerniveauer. Chrom chlorid og chrom picolinate er kosttilskud til formål at hjælpe insulin til at forblive på de bedste niveauer.

Kilde

Chrom (III) chlorid er den væsentlige mad-baserede næringsstof, der indeholder chrom i kosten. Chrom (IV) chlorid er afledt af chrom (III) chlorid og har industrielle anvendelser. Chrom (III) chlorid er fundet i store mængder i sådanne fødevarer som ost, leveren og hvede kerner. Krompicolinat er sammensat af krom og picolinic syre. Krompicolinat findes ikke naturligt; dog kan picolinic syre støtte i krom absorption, hvilket gør det en nyttig sammensatte.

Form

Både chrom chlorid og chrom picolinate kan tages som kosttilskud og er indtages oralt i pilleform. Disse piller bør være tilgængelige i håndkøb i de fleste apoteker.

Fordele

Chrom chlorid kan hjælpe med at forebygge type 2-diabetes ved at øge insulin niveauet i kroppen. Dette er en fordel for alle chrom kosttilskud. Men Krompicolinat er til stede i mange kosttilskud og er blevet hævdet, at støtte i vægttab. Men der er ingen videnskabelige beviser til støtte for denne påstand.

Bivirkninger

Linus Pauling Institute of Oregon State University hævder, at der er ingen beviser for, at chrom chlorid har skadelige virkninger på kroppen. Men det understrege, at høj indtagelse af chrom chlorid kan være farlig og bør undgås. Utilstrækkelige undersøgelser har været udført på bivirkninger af Krompicolinat. Linus Pauling Institute hævder også, at der har været nogle rapporter om "nyresvigt og nedsat leverfunktion."

Overvejelser

Du bør konsultere din læge før du bruger nogen kosttilskud for at sikre, at de ikke reagerer negativt med medicin, som du allerede tager eller betingelser, som du allerede lider af.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com