Amoxicillin for blære infektioner

05/06/2014 by admin

Amoxicillin for blære infektioner

Blære infektioner (også kaldet blærebetændelse eller urinvejsinfektion infektioner) er betændelser i urinvejene, især i blæren selv. Selvom mindre urinvejsinfektioner kan blive helbredt ved dit eget immunforsvar, skal mange infektioner ved hjælp af receptpligtige antibiotika løses. Amoxicillin er en af de mange antibiotika, der kan behandle blære infektioner.

Amoxicillin

Amoxicillin, et penicillin-typen antibiotikum, er ordineret til behandling af et vilkårligt antal af infektioner, herunder lungebetændelse, øreinfektioner og urin infektioner. Det afvæbner bakterier ved at forhindre dem i at danne cellevægge. Bakterier har brug for cellevægge at beskytte dem fra deres miljø og holde den celleindholdet sammen. Amoxicillin holder blære infektion-forårsager bakterier fra overlevende i din krop og reproducere.

Urinvejsinfektioner

Selvom en blæreinfektion (også kaldet cystitis) refererer specifikt til en betændelse i blæren, kan det også vedrører enhver infektion i urinvejene. Disse infektioner er forårsaget af bakterier, der normalt findes på huden eller i tarmkanalen. Når disse bakterier spredes i urinvejene, begynder de at vokse, formere sig og irritere strukturerne i urinvejene, herunder urinrøret, blæren og nyrerne.

Behandling

Din sundhedspleje udbyder kan diagnosticere din blæreinfektion gennem en simpel urinanalyse. Når han er sikker på at du har en blæreinfektion, vil han ordinere et antibiotikum som amoxicillin. Din recept vil komme i form af en tablet eller suspension flydende og kan bære et brand navn som Amoxicil eller Trimox. Dosering og længden af din recept vil afhænge af sværhedsgraden af din tilstand. Altid tage din recept den måde din sundhedspleje udbyder har foreskrevet det.

Bivirkninger

Hvis du tager amoxicillin for en blæreinfektion, bør du opleve meget få bivirkninger. Nogle patienter kan opleve kvalme, irritabilitet og træthed, men det er ikke fælles. På den anden side er allergi over for penicillin-relaterede antibiotika fælles. Undgå at tage amoxicillin, hvis du lider af disse allergier, fordi du kan udvikle udslæt, nældefeber og andre bivirkninger. Amoxicillin formindsker også effekten af orale præventionsmidler, så brug en anden form for prævention, indtil din blæreinfektion er helbredt.

Advarsler

Din blære infektion symptomer kan begynde at gå væk før recepten amoxicillin er færdig. Fortsæt med at tage antibiotika, indtil recepten har løbe ud for at forhindre din blæreinfektion fra tilbagevendende. Hvis du ikke kan se nogen forbedring af din blære infektion symptomer, bør du kontakte din heath behandleren. Du kan have været fejldiagnosticeret eller din infektion kan have udviklet sig til en mere alvorlig tilstand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com