Årsager til glemsomhed

06/19/2014 by admin

Årsager til glemsomhed

Alle er glemsom undertiden, og symptom i sig selv er nødvendigvis ikke en grund til panik, men det kan også være et tegn på et større problem. Årsager til glemsomhed kan variere fra mindre, såsom træthed, angst-relaterede forhold og problemer, som er en ny mor til den alvorlige, såsom misbrug af medicin, sygdomme og hjernen betingelser.

Hverdagens årsager

Glemsomhed angiver ikke automatisk en større problem. Nogle af de almindelige årsager til glemsomhed omfatter træthed, koncentrationsbesvær som følge af angst, stress og søvnforstyrrelser, sørgende/sorg og generel angst. Glemsomhed kan forekomme hos gravide samt nye moms, der en tilpasning til at tage sig af en baby. Almindelige årsager til glemsomhed i ældre omfatter alder-associerede hukommelse værdiforringelse, eller hukommelse og koncentration, evner at være reduceret på grund af alder.

Hjernen betingelser

Hjernen forhold, der påvirker hukommelse omfatter migræne, som kan sommetider forårsage glemsomhed, og bakterie- og svampeinfektioner infektioner i hjernen. Glemsomhed på grund af en hjernesvulst, slagtilfælde, AIDS (efter at erhverve en hjerne-infektion) og total tarm aganglionosis (TIA), en form for mini slagtilfælde, er også almindelige. Andre hjerne betingelser, der forårsager glemsomhed omfatter primær degenerative demens, meningitis, hjerneskade og hovedtraume. Cerebrovaskulær ulykker, betingelser, hvor hjernen ikke får nok ilt til at fungere, er en anden årsag til glemsomhed. Depression og depression lidelser påvirke i sidste ende kemikalier i hjernen, hvilket kan også resultere i problemer med hukommelsen.

Brug af narkotika

Kronisk stofmisbrug kan føre til glemsomhed. Problemer med hukommelsen er et symptom på alkoholmisbrug og kronisk alkoholisme, ifølge forkerte diagnose. Brug af marihuana kan resultere i kortsigtede hukommelsesproblemer, der holder i flere uger, selvom afhængighed af hårdere stoffer kan også resultere i glemsomhed. Afhængighed af smertestillende og receptpligtig medicin eller hjerne interaktion med visse former for medicin kan også resultere i glemsomhed.

Sygdomme

Der er mange sygdomme hvor glemsomhed er et symptom. Disse omfatter Alzheimers sygdom, som glemsomhed er et tidligt symptom på denne degenerativ sygdom. Efterhånden som tilstanden forværres, bliver hukommelsestab større, ofte til det punkt hvor ramte personer ikke kan genkende familiemedlemmer og nære venner. Parkinsons sygdom, en neurologisk sygdom, der ødelægger visse hjerneceller og påvirker motorik også inkluderer progressiv hukommelsestab som en del af sygdommen. Andre sygdomme, der kan medføre hukommelsesproblemer omfatter sarkoidose, en betændelse sygdom, der kan påvirke næsten ethvert område af kroppen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com