Stadier af nedbrydningen af alkohol i kroppen

03/22/2010 by admin

Stadier af nedbrydningen af alkohol i kroppen

Din krop nedbryder alkohol på tre forskellige måder. Hvert trin kan tage nogen tid, som kroppen reagerer på stoffet, når det indtages. Det tager i gennemsnit, en voksen en time til at nedbryde en øl eller 1 ounce af alkohol. Derfor bør du være opmærksom på hvad din krop har til at gå igennem og den tid det tager for at nedbryde alkohol i dit system.

Stofskifte

Når du indtager alkohol, når din mave først og derefter din tyndtarmen. Dette er, hvor alkohol bliver absorberet ind i din blodbanen. Alkohol absorberes af små blodkar og er transporteret til leveren. Én gang i din lever, dit stofskifte begynder at nedbryde alkohol. Alkohol bliver metaboliseres af enzymer, der konverterer en ikke-giftig syre. Omkring 80 til 90 procent alkohol indtages nedbrydes af dit stofskifte.

Udskillelse

Udskillelse er en anden måde at din krop fjerner alkohol fra dit system, selv om det er kun en lille procent. Alkohol bliver elimineret primært via urin efter passerer gennem nyrerne. Andre metoder til udskillelse, som kroppen bruger til at fjerne alkohol omfatter spyt, sved, mælk og afføring.

Udånding

Dine lunger udånder omkring 5 procent af indtaget alkohol. Dette muliggør en spiritusballon test til fastlæggelse af, om alkohol er til stede i dit system. Alkohol i ånde kommer fra blodet at nå luften i lungerne gennem visse luftsække kaldet alveolerne.

Niveauer af alkohol i kroppen

Alkoholpromille er den mest præcise mål for hvor meget alkohol er i din krop. Det er målt ved hvad procent af dit blod er alkohol. Hvis din BAC er 0,10, er 0,10% af dit blod alkohol. En spiritusballon test er mindre præcis end at tage blod men meget lettere at administrere. En urintest kan også vise alkohol niveauer i dit system. Din krop tager lang tid at nedbryde alkohol i dit system. Hvis du drikker mere alkohol end kroppen kan nedbryde i en kort tid, vil du øge dine BAC.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com