Værktøjer fodterapeuter brug

03/23/2010 by admin

Værktøjer fodterapeuter brug

Fodterapeuter er læger, der specialiserer sig i medicinsk pleje af foden, ankel og underben. De er forpligtet til at videregive skriftlig og mundtlig eksamen for at få deres stat licenser og praksis føromtale medicin. Disse læger har fælles værktøjer af handelen, som de bruger i deres praksis, herunder callus fly, foden ortoser, nedgroede negle kuttere og skalpeller.

Callus fly

En hård hud flyet er et lille bord, svarende til en neglefil. Dette bruges af ortopæd for at fjerne ligtorne og hård hud fra fødderne til at lindre patienternes ubehag eller fordi callus eller majs er grimme. Callus fly kan også bruges i hjemmet af patienter til at lette eventuelle fortsatte smerter fra ligtorne og hård hud.

Fod ortose

En fod ortose er en skinne placeret inde i en sko til rette funktioner, der opstår i foden og kropslige underekstremiteterne. Lempelig mund ortoser lindre pres på bunden af foden, og funktionelle mund ortoser behandle tilstande som fælles og arch pain.

Nedgroede negle Cutter

En indgroet søm fræser ligner et par tænger, og er normalt fremstillet af rustfrit stål. En indgroede toenail eller mychocryptosis opstår, når din negl begynder at vokse ind i huden. Nedgroede tånegle er smertefuldt og kan udvikle infektioner. Denne cutter tillader ortopæd at fjerne indgroede toenail før det bryder din hud.

Skalpel

Fodterapeuter bruge skalpeller, som normalt er lavet af rustfrit stål, til at foretage biopsier af modermærker eller dele af huden, der kræver undersøgelse. Ortopæd vil skære væk en del af muldvarp eller hud plaget for at undersøge det under et mikroskop. Skalpeller bruges også til at fjerne hud vækstrater i alle former, herunder modermærker og ligtorne.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com