Hvordan man kan reducere din kropsvægt for en sportsbegivenhed

12/12/2013 by admin

Hvordan man kan reducere din kropsvægt for en sportsbegivenhed

En lav-kalorie diæt, kombineret med regelmæssig motion, er en fælles recept for vægttab. Hvis du har brug at tabe 10 til 15 pounds hurtigt til en sportsbegivenhed, kan din regelmæssig kostplan ikke tilstrækkeligt. Atleter som boksere, muligvis til at tabe sig hurtigt for at konkurrere i en lavere vægtklasse eller få en fysisk fordel. Processen kaldes også vægt opskæring og er ikke en let opgave at udføre; men resultaterne er muligt ved at ændre din kost og livsstil.

Instruktioner

• At vurdere hvor mange dage du har indtil den sportslige begivenhed og derefter finde ud af hvor mange pounds du har brug at tabe. At miste 50 pounds i en måned er sandsynligvis urealistisk, men 15 pounds i to uger kan være et opnåeligt mål. Nedskrive din start vejer og dato for at begynde at spore dit vægttab.

• Reducere dit natrium indtag i dagene op til din sportsbegivenhed. Salt fødevarer fører til væskeophobning. For at vende denne effekt, reducere mængden af natrium du spise for at tabe hurtigt vand. Spis ikke dåse, forarbejdede eller frosne fødevarer. Også drikke mindst 64 ounces vand om dagen. Din krop vil udskille en masse vand for at opnå en lige balance mellem natrium og vand, hvilket vil resultere i en lavere kropsvægt.

• Reducere antallet af kalorier og kulhydrater, du spiser dagene før din sportsbegivenhed. Prøv at undgå forarbejdede sukker og produkter, der indeholder hvidt mel bagværk, juice og hvide ris. Spise rå grøntsager og lav-sukker frugter som tranebær og hindbær. Hvis din træning ikke vil lide, kan du prøve at begrænse dine kulhydrater til 20 gram om dagen.

• Tilføj en ekstra moderat niveau cardio til din nuværende motion rutine. Du ønsker ikke at forfaldne det med motion, fordi betændte muskler kan føre til væskeophobning. Målet for 30 minutter af moderat intensitet for din ekstra sessioner. For eksempel, hvis du normalt arbejder fem dage om ugen, tilføje en sjette dag med motion kan hjælpe dig med at reducere din vægt for den kommende begivenhed. Hvis du ikke har tid til en ekstra session, forsøge at øge intensiteten af halv din eksisterende sessioner.

Tips & advarsler

  • Hvis du forsøger at reducere dine kalorier, øge dit fiberindtag. Fiber giver dig mulighed at spise færre kalorier ved at øge din følelse af mæthed. Sørg for at spise fiber-rige grøntsager såsom rå spinat ved hvert måltid.
  • Ikke springe måltider for at forsøge at tabe sig hurtigere. I stedet øge antallet af gange du spise om dagen for at fremskynde dit stofskifte. Prøv at sigte til seks små kalorielette måltider om dagen.
  • Selv om brug af sauna og afføringsmidler er hurtige måder at tabe vand, bruger ikke disse metoder over en lang periode på grund af risikoen for dehydrering.
  • Konsultere din læge før du begynder enhver øvelse eller kost plan.
  • Hvis du beslutter dig at mindske kulhydrater og øge motion frekvens, Sørg for at spise protein, før og efter dit træningspas at forhindre muskeltab.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com