Kongestiv hjerteinsufficiens Fact Sheet

11/11/2013 by admin

Congestive hjerteinsufficiens (CHF) er et begreb, der beskriver en tilstand, hvor hjertet ikke er i stand til at pumpe nok blod. Dette resulterer i et fald af blod til andre organer, begrænser deres evne til at udføre væsentlige kropsfunktioner. CHF kan udvikle sig i flere situationer, herunder indsnævret arterier, tilstedeværelsen af arvæv fra en tidligere hjerteanfald, forhøjet blodtryk eller hjerte ventil sygdom. For at effektivt for at behandle CHF, skal den underliggende årsag bestemmes og korrigeret, hvis muligt.

Symptomer

Træthed er det tidligste symptom. Som betingelse forværres, ophobes væske, forårsager hævelse i ankler, ben eller mave. Åndenød opstår, når væske hober sig op i lungerne.

Behandling

Diagnose og korrektion af den underliggende tilstand er første. Resten, en ordentlig kost og en ændring af daglige aktiviteter er derefter kombineret med medicin.

Medicin

ACE-hæmmere og vasodilatorer forårsage blodkarrene til at udvide, derfor øge strømmen. Betablokkere hjælpe hjertet til at arbejde mere effektivt. Diuretika fjerne de overskydende væske fra kroppen.

Kosten restriktioner

Salt og væske indtag skal være nedsat.

Standse Progression

Opretholde en sund blodtryk og regelmæssigt kontrollere kropsvægt. Rapport uforklarlige vægtøgning eller hævelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com