SITZ bad opskrift for hæmorider

12/16/2013 by admin

SITZ bad opskrift for hæmorider

Hæmorider er masser af vener, der har samlet sig i nærheden af en persons endetarmen eller anus. De er smertefuld og ofte klør og kan endda bløder. Vil du ønsker at kigge efter måder at reducere smerter og kløe i forbindelse med disse hæmorider. En mulighed er at bruge en sitz bad en gang om dagen i 15 minutter.

Blueberry te

Kog otte ounces vand og tilsæt to teskefulde af hakkede tørrede blåbær blade. Lad det sidde i 15 minutter. Bruge en ostelærred at stamme ud stykker af blueberry blade. Fyld dit badekar med nok varmt vand til at dække din anus, derefter tilføje blueberry te til badevandet. Sidde i badet i 15 minutter. Gentag denne procedure hver dag, indtil hæmorider er væk.

Witch Hazel

Witch hazel er en glimrende urt for beroligende hæmorider. Du kan købe en flaske af troldnød på ethvert apotek, sundhed butik eller supermarked. Fyld dit badekar med vand nok til helt dække din anus og derefter tilføje en fjerdedel kop troldhassel. Sidde i badet i 15 minutter hver dag.

Troldnød kan også frosset i isterninger og anvendes direkte til hæmorider. Det kan også være hældt på et stykke toiletpapir og bruges som en tør.

Æterisk olie Combo

Fyld dit badekar med nok varmt vand til at dække din anus, hvorefter der tilsættes 20 dråber enebær olie og 20 dråber lavendelolie i badekarret. Disse urter vil lindre hæmorider og hjælpe dem med at forsvinde hurtigere. Sørg for, du rør badevandet, før du får. Så Sid i badevandet i 15 minutter en gang om dagen.

Du kan købe lavender og juniper olier online eller på en sundhed butik.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com