Hvordan til at opløse knogle sporer

11/29/2013 by admin

Bone Sporer eller knoklet vækster på knoglerne, er smertefuld og irriterende. Disse små vækster på knoglerne kan opstå som følge af slidgigt, forkalkede sener eller ledbånd omkring knoglen eller fra traumer til knoglen. Spurs selv er normalt ikke smertefuld, men de kan være når de begynder at forstyrre ledbånd og nerver omkring området.

Instruktioner

• Gå til din læge og snakke med ham om dit knogle spore. Find ud af hvad årsagen er. Hvis det er et calcium depositum, skal du muligvis blive testet for at se hvis sporen har dannet ud af din krops evne til at absorbere calcium. Hvis dette er tilfældet, har en række tests gjort for at udelukke noget mere alvorligt som nyre eller knogle sygdom.

• Resten området så meget som muligt. Hvis din knogle anspore er på din arm, kan lægen anbefale en slynge. Hvis anspore er på din fod, kan lægen anbefale krykker for en kort tid.

• Sted en ispose på dine knogle spore når det begynder at gøre ondt. Du kan også tage anti-inflammatoriske til at reducere smerter.

• Øge dit indtag af calcium og vitamin D. Ud over kosttilskud, prøve og tage i fødevarer med disse næringsstoffer såsom ost, mælk og yoghurt.

• Hvis det er fastslået, at din knogle anspore er simpelthen en calcium depositum, sættetid en brun papirpose i æble cider eddike. Skære et stykke og læg det omkring det berørte område og fastgør med en forbinding. Lad det sidde, indtil sporen har mindsket.

• Tal med din læge hvis sporen bliver ekstremt smertefuld. Hvis øget calcium, vitamin D og æblecider eddike formindske ikke sporen, du muligvis har det bortopereret hvis det stadig giver problemer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com