Oplysninger om HIPAA Privacy regler for patienternes adgang

12/20/2013 by admin

Den amerikanske Health Insurance mobilitet og Accountability Act af 1996 er den føderale lovgivning, der beskytter folkesundheden oplysninger. Reglen om beskyttelse af personlige oplysninger gør specifikt det ulovligt for sundhedspersonale til at dele en persons private health information, herunder i skriftlig, mundtlige og elektroniske formularer. Med hensyn til adgang til patientoplysninger, bør beskyttede sundhedsinformation af patienten altid være tilgængelig for patienten.

Medicinsk patientjournaler

Selv om patienter har adgang til deres skriftlige medicinske journaler, er de ikke nødvendigvis kunne få adgang til nogen mundtlig kommunikation af deres behandling. Dette er tricky, fordi hvis den mundtlige kommunikation blev indspillet og betragtes som en del af patientens"udpegede record," bruges til at træffe beslutninger om patientens helbred, så det skal gøres tilgængelige for patienten. Tapede transskriptioner om patienter behandling eller registrerede opkald til en rådgivning linje kan imidlertid ikke betragtes som en del af den udpegede rekord sat og kan derfor ikke være tilgængelig for patienten.

Forskning deltagere

En forskning deltager kan have adgang til medicinske oplysninger indsamlet om hende under forskning, hvis det betragtes som en del af "udpegede rekord sæt." Hvis forskningen er en del af et klinisk forsøg, men kan kunden ikke har adgang til det under retssagen. Inden begyndelsen af forskning retssagen informeres patienten at hun opgiver denne ret, og får mulighed for at se sin sundhedsoplysninger når forskning retssag er overstået.

Mental sundhed

Love, med hensyn til psykoterapi noter, er mere kompleks og afhænger af statens love så godt. Psykiatere udførelse psykoterapi er tilladt under HIPAA, nægte klienter adgang til deres psykoterapi noter. Dog skal psykiateren dele disse noter med en anden overdækket enhed, hvis patienten anmoder herom. Nogle stater har love, der tillader patienternes adgang til disse noter trods den føderale HIPAA politik. Nogle af terapeuten oplysninger, dog betragtes som en del af patienten 's medicinske optage, herunder: medicin, diagnose, symptomer, prognose behandling, behandlingsplan, kliniske testresultater og typer af behandling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com