Senior sikkerhed i hjemmet

12/30/2012 by admin

Senior sikkerhed i hjemmet

En række problemer kan komplicere livet for ældre, især for dem, der bor alene, eller kun har deltidsarbejde in-home pleje. Sådanne personer kræver særlig opmærksomhed, og afhængigt af svagelighed, sikkerhedsforanstaltninger kan variere betydeligt. På den anden side kan selv de sundeste seniorer lide unødvendige skader, der kunne have været undgået med forberedelse og planlægning.

Stue

Holde alle værelser så overskueligt som muligt. Ikke efterlade noget på gulvet som en ældre person kan rejse. Arranger møbler for at give klare, let veje. Coil og/eller tape magt og udvidelse ledninger langs baseboards af vægge til at holde dem ude af vejen. Sted lyskontakter nær rummets indgangen til at undgå at indtaste et mørkt rum. Holde skorstene tydeligt af vragrester og kreosot opbygning.

Køkken

Mest almindeligt anvendte varer skal opbevares på let at nå hylderne, mellem talje og øje niveau. Et trin skammel bør udskiftes, hvis det er usikker eller gamle. Det burde have håndtag for ekstra støtte. Noget brandfarligt, ligesom håndklæder, bør holdes væk fra komfuret. Alle madlavning områder, herunder komfuret og vasken har brug for tilstrækkelig belysning.

Gangene

Folk ofte sted løbere eller lang tæpper i høj-trafik gangene for at beskytte trægulv eller gulvtæppe. Disse tæpper kan forårsage seniorer til tur og bør fjernes. Hvis løberne skal holde, bruge dobbeltklæbende tape eller skridsikker padding på undersiden, især i hjørnerne og center, til at forhindre dem i at glide. Gangen skal være godt oplyst, med afbrydere i begge ender.

Trappe/veranda trin

Trapper og trin bør altid være klar til objekter, og de skal være jævn og sikker. Hvis gulvtæppe, bør tæpperne ikke være løs eller revet på enhver trappe. Hvis ikke gulvtæppe, skridsikre puder på hvert trin kan hjælpe med at forebygge faldulykker. Trapper skal have håndlister på begge sider af risers; våbenhuset trin kan være tilstrækkeligt med en grab bar. Våbenhus og stair lights bør være lyse og i orden. Trapper skal lyskontakter på toppen og bunden. Sted potteplanter på verandaen godt ud af vejen til døren.

Soveværelser

Tæpper med elektrisk opvarmning bør ikke være gemt i; Dette kan resultere i overophedning og forårsage brand. Varme puder bør ikke anvendes i sengen; Hvis en senior falder i søvn med det på, kan forbrændinger resultat, selv ved lave temperaturer. Har et lys i nærheden af sengen, der er let at nå. Natlige besøg på toilettet er fælles; installere en nightlight mellem seng og badeværelse (mere end én hvis badeværelset ikke er ved siden af soveværelset).

Badeværelser

Utilsigtet falder i badekarret er en almindelig årsag til brudt hofter i seniorer; bruge en gummi bademåtte eller anvende selvklæbende skridsikker strips eller applikationerne til bunden af badekarret. Montere en grab bar inde i karret i nærheden af indgangen, strækker sig fra taljen til skulderhøjde. Installere en anden ved siden af toilettet er tilrådeligt. Hvis det lyskontakt ikke er umiddelbart ved siden af badeværelsesdøren, stik i en natlys.

Andre områder

Eventuelle elektriske ledninger og forlængerledninger ikke i fremragende betingelse skal kasseres og erstattes. Røgdetektorer skal være placeret i hele huset (især i soveværelser) og holdt i orden (hvis batteridrevne, Udskift batterierne to gange om året). Rumopvarmere eller lille træ eller olie brændeovne bør holdes ude af den måde at forhindre nuværende en udkobling fare. Holde dem væk fra alt brændbart, såsom gardiner. Hvis elektriske afbrydere eller forretninger bliver varm at røre ved brug, have dem undersøgt af en autoriseret elektriker, for dette kan indikere fejlbehæftet ledning. Har en nødsituation escape plan i tilfælde af brand eller anden katastrofe samt en backup uforudsete og bore lejlighedsvis. Holde medicin i tydeligt markerede beholdere eller i en medicin organizer med individuelt forseglet slots for hver dag i ugen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com