Sådan Treat hypotermi

09/17/2016 by admin

Sådan Treat hypotermi

Hypotermi opstår, når kroppens kernetemperatur dips faretruende under den normale temperatur på 98,6 grader F. En kernetemperatur på 95 grader og derunder angiver hypotermi og kræver behandling. Det er vigtigt at kende symptomerne på denne tilstand, da det ikke er isoleret til ekstremt koldt vejr. Svømning i kold vand eller udsættes for overdreven vind eller fugt kan også udløse et fald i kropstemperaturen.

Instruktioner

• Bestemme, hvis en person ramt af hypotermi ved at observere dem omhyggeligt. Angivelser omfatte kuldegysninger, bleg hud og hud der føles koldt at røre. Også holde øje med andre tegn, som en ændring i humør, pludselige irritabilitet, sløvhed eller forvirring. Det er vigtigt at forstå, at offeret (især børn eller ældre) ikke selv er klar over, at de hypotermiske.

• Varm igen offer, så snart du har mistanke om hypotermi er opstået. Overvåge hans puls og vejrtrækning, mens du behandler ham. Re varme ved første får offer ud af elementerne. Hvis du er væk fra enhver form for husly, komme ud af vinden og forsøge at finde en solrig plet. Oprette en læ, hvis muligt.

• Fjerne enhver frosne eller vådt tøj fra offeret og erstatte det med tørre belægninger. Selv en tør tæppe er bedre, at vådt tøj. Kropsvarme hjælper også. Sætte en anden person i tæppe eller sovepose med offeret til at hjælpe med at bringe kernetemperatur på kroppen tilbage til normal.

• Brug en lunken bad, hvis du er indendørs. Brug ikke et varmt bad. Give offeret varme drikkevarer, der ikke indeholder alkohol, som der vil falde kroppens temperatur. Sødet drikkevarer arbejde endnu mere effektivt, fordi sukker hjælper med opvarmning.

• Brug varmeapparater og tæpper hvis du behandler en bevidstløse offer, og overvåge puls og vejrtrækning endnu hyppigere end hvis offeret er bevidst. Udføre CPR, hvis offeret stopper vejrtrækning eller du ikke kan finde en puls.

• Opkald til lægehjælp eller transport offer til en medicinsk facilitet hurtigst muligt. Som med alle medicinske tilstande, førstehjælp kan være livreddende, men professionel lægehjælp er nødvendig og er den bedste behandling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com