Sådan gøre Kegels ordentligt

01/10/2013 by admin

Dr. Arnold Kegel, en gynækolog, tænkt tanken om bækken muskel øvelser når du ønsker for at støtte kvinder med blære kontrol opsving efter graviditet og fødsel. Kegel (udtales KAY-gul) øvelser udføres for at styrke musklerne i bækkenbunden. Disse muskler støtte blære, tarm og livmoder. Gøre Kegel kan øvelser regelmæssigt reducere din risiko for at udvikle urininkontinens som du bliver ældre, samt hjælp med urininkontinens, forberede dig til fødslen og støtte i inddrivelse efter fødslen. Som en bonus, vil Kegels forbedre dit sexliv. Den bedste del af denne øvelse er, at det kan udføres hvor som helst, når som helst, om du siddende, stående eller liggende ned-- og ingen, men du vil vide.

Instruktioner

• Standse strømmen af urin mens du bruger badeværelset er den nemmeste måde at finde dine bækkenbundsmuskler. Kontrakt muskler for at stoppe strømmen af urin. Slappe af og gentage. Hvis du er i stand til at stoppe urin flow, har du fundet de rigtige muskler.

Du kan også teste, at du er ordregivende de rigtige muskler ved at indsætte en ren finger i din vagina. Kontrakten og frigivelse. Du bør føle din vagina stram omkring din finger og bækkenbunden vil bevæge sig opad.

• Kontrakt bækkenbundsmusklerne og hold nede i tre sekunder. Slip og slap af i tre sekunder. Gentag 10 gange.

• Arbejde op til kontraherende musklerne og holde i 10 sekunder. Resten i 10 sekunder mellem veerne. Gentag 10 gange.

• Øve dine Kegels tre gange om dagen, udfører et sæt af 10 Kegels hver gang. Du skal forvente at mærke resultater inden for seks til otte uger.

Tips & advarsler

  • Hvis du har problemer med at finde din bækkenbundsmuskler, Vær ikke flov over at bede din læge om vejledning.
  • Gøre en vane med at øve Kegels imens rutineopgaver såsom de opvask, kontrol e-mail, kørsel til arbejde eller venter i kø på købmand.
  • Foretag en vane at øve Kegel øvelser med en fuld blære eller mens du tisser. Over tid, kunne det faktisk svække musklerne i bækkenbunden og medføre inkontinens snarere end forhindre det og øge din risiko for en urinvejsinfektion.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com