Hvordan man kan forhindre en mave fra Growling

01/04/2013 by admin

Det kan synes, at din mave vælger at brumme på de værste mulige tidspunkter: I en rolig kirke et forretningsmøde, eller endda i den rolige lægens kontor. Uden tvivl, kan det være pinligt. Den gode ting er, at det sker for alle, så der er ingen grund til at dvæle ved denne forlegenhed. Hvis en growling mave er et vedvarende problem, er der ting du kan gøre for at forsøge at forhindre det i at ske.

Instruktioner

Hvordan man kan forhindre en mave fra Growling

• Skær på brus fødevarer. De fleste af os kender virkningerne visse fødevarer har på os, men skære ned på dem, der er kendt for at være brus er et godt forsvar til en growling mave. Kål, broccoli og bønner er den mest kendt for at blive brus, men nogle mennesker også kan få brus fra mejeriprodukter. Hvis du gonna være et sted, hvor du ved god tid vil det være stille, styre fri af disse fødevarer. Gå til en lys, ligegyldige måltid i stedet.

• Drikke vand. Prøv nipper på nogle vand før enhver hændelse, hvor du ønsker for din mave til at forblive stille for dig. Hvis det er en begivenhed, hvor man drikker vand er passende, så ved alle midler, nippe væk. Bare sørg for du er tæt på et toilet. Nipper vand i en lang periode er tilbøjelige til at gøre du har brug for en.

• Reducere angst. Undertiden kan nervøsitet få os til at sukke mere end sædvanlige fører til luft bliver slugt. Denne ekstra luft i vores system kan forårsage ekstra rumlende lyde at forekomme. Hvis du synes at være overdrevent bekymrede eller nervøse, tale med din læge om mulige behandlingsmetoder. Bare at være i stand til at slappe af kan nogle gange forhindre din mave i growling.

• Begræns din indtagelse af alkohol. Overdreven indtagelse af alkohol kan medføre bøvsen, hiccuping og gas, alle fører til overskydende luft i dit system, der kan forårsage kraftige lyde til at bryde ud fra din mave. Det er godt at vide, hvor meget alkohol dit system kan tåle og bo der. Mens små mængder alkohol ikke udgøre et problem i de fleste mennesker, kan store mængder af alkohol forårsage en lang række andre sundhedsmæssige problemer samt. Bottom line er, prøv ikke at overdrive det.

• Diskutere det med din læge, hvis din mave growling synes overdreven til dig eller synes at blive værre. Der er receptpligtige og over-the-counter medicin, der kan hjælpe med at slå sig ned din mave. Hvis problemet er generende, tale med din læge om disse muligheder. Han vil være i stand til at tilbyde dig løsninger, der vil hjælpe.

Tips & advarsler

  • Selvom pinligt, knurrer hver person mave på et eller andet punkt. Prøv ikke at lade det gøre dig føle sig værre end det burde.
  • Spise mange små måltider hele dagen.
  • Altid tale med din læge om enhver overdreven gas du oplever. Det kan være et tegn på en helbredstilstand og bør rapporteres.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com