De bedste måder at holde fra at få influenza

01/24/2013 by admin

Få influenza kan være en ubehagelig oplevelse, så det er vigtigt at gøre alt, du kan gøre for at sikre, at du ikke fange influenza. Dette er især tilfældet under influenzasæsonen, der finder sted i USA i de kolde måneder af året, begynder nogle gang i oktober. Der er forholdsregler du kan tage for at reducere dine chancer for at få influenza og spreder sig til andre omkring dig.

At få vaccineret

Antallet en måde at undgå at få influenza er ved at blive vaccineret. Hvis du spekulerer på, om hvor du kan få en influenza skudt i dit nabolag, tjekke din lokale apotek. Hvis det sker, din lokale apotek der ikke holder en flu clinic i løbet af influenzasæson, bør de kunne fortælle dig, hvem vil være. Både ældre og børn er mere modtagelige for influenza virus, men det betyder ikke, de er de eneste, der kan få virus. Hvis du også spekulerer på, om du bør få H1N1-vaccination, bør du tale med din primære sundhedstjeneste læge om hvor du kan få et skud. Det kan være direkte på lægens kontor. Din læge kan også fortælle dig, hvis det ville være passende at få vaccinationen.

Beskytte dig selv og andre

Selv om influenzavaccination vil give dig en god chance for ikke kontraherende influenza, bør du beskytte dig selv på en daglig basis for at give dig en ekstra lag af beskyttelse. Dækker din mund og næse, når du nyser kan hjælpe med at standse spredningen af virus. Hvis du ikke har et væv lige ved hånden, er det bedste sted at NYSE eller hoste på skurk i albuen. Du skal også vaske dine hænder på en hyppig basis. Holde en lille flaske alkohol-baserede hånd sanitizer i din pung, er Rejsetaske, rygsæk eller lomme også en god idé. Når du er på flugt, vil du også være i stand til at beskytte dig selv og dem omkring dig, hvis du har hånd sanitizer med dig.

I løbet af influenzasæson, forsøge at undgå mennesker, der er syge, især hvis du oplever nogle slags sundhedsspørgsmål, der efterlader dig med en kompromitteret immunsystem. At være i kontakt med dem, der er syge, især med influenza-virus, øger din chance for at pådrage sig det. Hvis du er rask, vil dette hjælpe dig til at stoppe fra spredning af virus til dem, der kan være mere ansvarlig at fange virussen sig selv. Hvis du er syg, skal du blive hjemme for at undgå spredning af virus til andre. Advarsler fra offentlige sundhed agenturer, såsom Centers for Disease Control og forebyggelse, medierne og din lokale health department, bør alle være heeded så godt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com