Hvordan man ansøger om offentlig hjælp i Pennsylvania

02/01/2013 by admin

Staten Pennsylvania Department af offentlig velfærd (DPW) har redesignet sin hjemmeside for at hjælpe forbrugerne i navigere den hjemmeside for at finde programmer og tjenester, der opfylder deres individuelle behov. Webdesigns kundeorienterede aktiverer forbrugernes ansøge om fordele ved at klikke med musen og fra komfort i deres hjem. Fremtrædende links på hjemmesiden omfatter kataloger over lokale tjenesteudbydere, passende former og detaljer om hvordan man ansøger om ydelser.

Instruktioner

• Klik på hjemmesidens KOMPAS link. Følg vejledningen og fuldføre ansøgningsskemaet. Alle spørgsmål skal være besvaret sandfærdigt. Efter at udfylde formularen, korrekturlæst dokument for nøjagtighed. Dobbelt-tjekke fakta du har givet. Sørg for, at oplysningerne er verificerbare. Tryk på knappen Send. Efter indsendelse vises en skærm kan instruere dig at udskrive en kopi af ansøgningen. Klik på linket print og derefter opbevarer kopien i et sikkert sted.

Du kan også kontakte Pennsylvania Department af offentlig velfærd, hvis du har yderligere spørgsmål.

Pennsylvania Department for offentlig velfærd

1-800-692-7462

• Besøg din lokale county bistand office til at udfylde en ansøgning om ydelser. Brug kontoret county bistand hjemmeside til at vælge det kontor, der passer bedst til din placering. Bringe din identifikation af grønne kort, hvis du ikke er en borger i USA. Du skal også medbringe din driver licens, Social Security-kort, utilities bill og telefonregning. Bringe originaler. Instituttet vil kopiere oprindelige og returnere det til dig. Du kan også kontakte Pennsylvania Department af offentlig velfærd på 800-692-7462, hvis du har yderligere spørgsmål.

• Klik på download papir application linket--engelsk Version eller versionen Espanola. Udfylde ansøgningen og sende det til din lokale county bistand office. Opmærksomhed på vejledningen. Hvis du bliver bedt om at vedlægge dokumenter sammen med ansøgningen, Husk at tilføje disse dokumenter i kuverten før du sender pakken. Du kan også kontakte Pennsylvania Department af offentlig velfærd på 800-692-7462, hvis du har yderligere spørgsmål.

• Få adgang til alle de service-links, der er tilgængelige til brug på y = DPWS hjemmeside. Links er i venstre side af hjemmesiden. Du kan også få adgang til Download-formularer, der passer til dine behov. Disse former er i højre side på hovedsiden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com