Sådan Treat iskias derhjemme

01/14/2013 by admin

Iskias, er gennem årene blevet generaliseret som nervesmerter, der stammer omkring lænden eller balderne med henvise smerter ned benet. Smerten kommer fra iskiasnerven bliver irriteret eller klemt af de omkringliggende muskler, især piriformis. Andre ischiadicus spørgsmål kan være et resultat af spinale lidelser som spinal kompression forårsager irritation med iskiasnerven. Behandlinger kan udføres hjemme for at lindre smerten.

Trigger punkt behandling

Trigger punkt behandling aktiveres og assuages de bud pletter på balderne, frigiver de stramme muskler omkring iskiasnerven. En tennisbold og en væg er nødvendig. Til at udføre dette, placere bolden mellem triggerpunkter, eller de mest ømme steder og væggen og forsigtigt flytte kroppen side-til-side, up-and-down, at få en gennemtrængende tryk massage. Disse triggerpunkter varierer fra person til person, men vigtigste er at finde den mest smertefulde sted, om smerten er tættere på hoften eller tættere på haleben. For at øge tennis bold pres, lean kroppen ind i bolden. For at formindske trykket, placere minimal kropsvægt på bolden.

Strækning og Yoga fordele

Udspænding og forlængelse musklerne i balder hjælper til at slappe af og løsne musklerne omkring iskiasnerven. Selvom iskias skyldes en spinal lidelse og ikke er direkte relateret til stramme muskler, lænden og hofter vil stadig drage fordel af praktiserer yoga og udfører strækninger. Yoga rejser som ned-ansigt hund, Svanen og barn pose kan hjælpe strække muskler fra den nederste del af ryggen til hamstrings. At tage en yogaklasse for at lære om korrekt justering og tale med instruktøren, der måske kunne give antydninger og foreslå ændringer til yderligere slappe af samtidig styrke ryggen, anbefales. Under en akut ischiadicus angreb, vent til smerter at mindske før strækker sig som det er muligt, at bevægelsen yderligere kan forværre smerten.

Yoga rutine for iskias

En enkel yoga rutine at gøre for iskias er som følger. Husk at ånde dybt og jævnt i hvert trin.Down-ansigt hund: Start på hænder og knæ. Krølle tæer under og udarbejde hofterne, således at kroppen er stående fladt på bunden af fødderne og i en upside-down "V" holdning. Skubbe hænderne ned i jorden, så hovedet kommer ind mellem armene og skubbe hofter tilbage til at strække hamstrings.Swan: Dette indebærer kan være svært for nogle, men ændre det og bruge rekvisitter som nødvendigt for at få fordelene. Fra positionen ned-ansigt hund trække knæ fremad, indtil det er under torso og sidde på hoften og side af låret. Uddybe strækningen af bøjning frem over de bøjede forben.Barn udgør: Skub tilbage i down-ansigt hund og langsomt lavere kroppen på knæ og underben, således at de lå fladt på gulvet. Sidde på fødderne og bøj frem over knæ, arme afslappet langs siden af kroppen. Slap af i den positur, satsning hen til strække den nederste del af ryggen.

Varme og is

Bruge en varmepude eller en isen pad kan lindre spændinger. For nogle mennesker, kan varme puder øge inflammation, mens andre benytter kolde pakninger sige at koldt forårsager muskel at snære op. Selvom denne metode giver midlertidig og mindre lindring, vil reduktion i smerte hjælpe slappe muskler, så personen til at fungere gennem daglig aktivitet.

Smertestillende balsam

Smertestillende balsam kan hjælpe med iskias ved afslappende musklen, og faldende betændelse. Dette er også en midlertidig lindring, men efter intens smerte lindring er velkommen. For balsam findes i de fleste kiosker, prøv isnende Hot eller Bengay. A mindre mainstream vare at forsøge er Max Revive gips, fundet online (Se ressourcer) eller på kinesiske apoteker.

Livsstilsændringer

Lær, hvad der forårsager iskias at blusse op og gøre livsstilsændringer at reducere flare ups, herunder at undgå aktiviteter og bevægelser, der kan forværre tilstanden. Være opmærksomme på ryggen og laver bevægelser, der ikke vil drejningsmoment kroppen i unaturlige positioner. Hvis siddende for længe forårsager iskias, Planlæg at stå op og gå rundt hver halve time. Ved at inkorporere blid motion og prepping plastre en dag taske med Max Revive som nødvendig, akut angreb kan forebygges.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com