Restaurant sikkerhedsregler

03/12/2010 by admin

Ikke kun er en det en god idé for restauranter at ansætte regler at holde medarbejderne sikkert, men holder et køkken sikker kan også beskytte en restaurant ejer fra mulige retstvister. Restauranter skal følge visse retningslinjer for at holde køkkenet fungerer korrekt. Ved blot at holde sikkerhed øverst på listen, vil alle andre restaurant funktioner falde lettere i linje.

Restaurant sikkerhedsregler

Holde gulvene i køkkenet overskueligt at reducere snubler. Gulve kan dækkes med Skridsikre belægninger. Et gulv rengøring tidsplan skal være etableret og "Forsigtighed" og "Våd gulvet" tegn skal bogføres under rengøring gange. Det kan være en god idé at have disse tegn synlig på alle tidspunkter i området opvask.

Du kan hjælpe med at reducere mængden af vand, som kan sive ned på gulvet ved at placere måtter foran ismaskiner og ved at sikre, at fryser og køleskab døre forsegle korrekt.

Ikke bære store belastninger, der kan hindre din vision og sørg for at kommunikere når bevæger sig gennem overfyldte områder i køkkenet. Sige, enkle ting som "Bag dig", kan "Hot" og "Hjørne" hjælpe advare andre og forebygge ulykker.

Påklædning og udstyr

Det rette udstyr og påklædning kan reducere restaurant køkken ulykker. Kokke, der bærer lange ærmer reducere risikoen for at blive brændt. Sko, der er skid-resistente og lukket tå reducere risikoen for at falde og beskytte fødderne mod forbrændinger. Skarpe knive mindske risikoen for at blive såret af en kniv bliver brugt forkert, fordi det er kedeligt.

Knive skal opbevares med blade dækket, som en kniv blok. Kun medarbejdere, som har været trænet i at bruge elektriske slicere bør forsøge at bruge dem. Kontroller kniv håndtag er stram. Hvis håndtaget begynder at løsne, enten ordne det eller erstatte kniven.

Forbrændinger

Undgå forbrændinger ved at lave grydelapper lettilgængelige for alle køkkenets personale. Kontrollere temperaturindstilling på den hot-vandvarmer. Vand, der er for varmt kunne skolde medarbejdere, når de bruger vand til at vaske retter eller deres hænder.

Bogføre sikkerhedsprocedurer og -påmindelser i hele køkkenet. Dette vil hjælpe køkkenets personale til at arbejde sikkert.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com