Middel mod hvepsestik

05/16/2010 by admin

Middel mod hvepsestik

En hveps er et insekt, svarende til et bi, men det har ikke nogen hår. Hvepse har stingers de bruger til at dræbe deres bytte. De vil også bruge deres stinger, hvis de føler, de er i fare. Hvis et menneske eller dyr uforvarende går i til en hveps eller pensler op mod en, er chancerne, de vil få stukket. Hvepsestik ondt. Der er nogle ting du kan gøre for at afhjælpe situationen, men.

Pincet

Hvepse vil forlade deres stinger i din hud. Da stinger indeholder giften, fjerne det så hurtigt som muligt. Placer pincet mod din hud og langsomt lukke dem på stinger. Træk opad, indtil du har fjernet det hele stinger. Stinger fjernelse kits er også tilgængelige, men ikke altid på side.

Alkohol

Når stinger er fjernet, rense injektionsstedet på din hud. Skyl websted under rindende vand og antibakteriel sæbe. Hvis du ikke kan nå webstedet, har en ven, bruge en vaskeklud med sæbe og vand på den. Tør webstedet af og gnid alkohol over det med et stykke vat til at desinficere området.

Ice

Mange hvepsestik forårsager huden til at svulme op på injektionsstedet. Isen vil bidrage til at bringe hævelsen. Isen bør anvendes, så snart den stukket område er blevet renset. Venter vil gøre isen ineffektive. Lad isen på området i 20 minutter. Hvis hævelsen ikke går ned 20 minutter ovenpå, og brug derefter isen igen.

Antihistamin

Når du har taget sig af stinger, rengøring og hævelse, bliver kløe normalt sat i. Et antihistamin som Benadryl kan hjælpe med at tilbyde nogle smertelindring. Cremer med antihistamin i dem er også tilgængelige. Kløe kan fortsætte i en dag eller to. Følg alle instruktioner, dosering og ikke overstiger antallet af doser højt i en 24-timers periode.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com