Virkningerne af havsalt

05/18/2010 by admin

Virkningerne af havsalt

Havsalt kommer fra fordampning af havvand og indeholder mere naturlige spormineraler end bordsalt. I sin rå form er havsalt ofte grålig-hvid, pink eller orange. Salt er en vigtig bestanddel i sund regulering af kropslige systemer. Havsalt kan bruges internt og eksternt til at tilføje smag, sundhed og terapeutiske fordele til dit liv.

Salt og din krop

Natrium (salt) er vigtige i reguleringen af alle dine kropslige systemer. Det holder væskestande hele kroppen afbalanceret, genererer de elektriske impulser for at flytte dine nerver og muskler, og regulerer indtaget af næringsstoffer i blodet stream. Muskelkramper kan være et tegn på utilstrækkelig natrium niveauer, mens forhøjet blodtryk, nyreproblemer og ødem kan være tegn på en stor mængde af natrium i kroppen.

Tilføjer smag

Havsalt er ofte at foretrække til brug i madlavning på grund af de mange forskellige smag og farve de yderligere spormineraler tilføje til salt. De fleste kommercielle havsalt er tilsætningsstoffet gratis, men du skal kontrollere etiketten for at bekræfte ingen tilsætningsstoffer er blevet tilføjet. Natriumchlorid indholdet af havsalt og bordsalt er ens, så du bør følge de samme retningslinjer for kost.

Helbredende egenskaber af havet Salt bade

Mineralske bade, herunder havet salt bad og hot springs behandlingsformer, er stress lindre, behagelig og terapeutisk. Dr. Andrew Weil bemærker, at mineraler i disse bade er blevet krediteret med at hjælpe cirkulation, fordøjelsen, muskel problemer, gigt, højt blodtryk, eksem, tilstoppet næse og fibromyalgi.

WebMD rapporter 80% til 90% af personer med psoriasis, en tilstand, der forårsager rød irriteret hud, fundet forbedring at deres psoriasis efter besøger Israel's Dead Sea. Den unikke klima og høj saltkoncentration af det døde hav menes at have helbredende egenskaber og er blevet et populært sted for alternativ behandling af psoriasis. (Se Reference 5)

Naturlige allergi retsmidler

Sea salt løsninger kan bruges som en naturlig kur for allergi. Flushing din nasal passager med en hav saltopløsning skyller ud pollen, støv og urenheder i din sinus og næsehulen, reducere din allergi og behovet for medicin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com