Ideel stater for Massage terapi arbejde

10/14/2012 by admin

Massage industrien er en milliarder dollar industri. Ifølge den amerikanske Massage Therapy Association, der er næsten 300.000 massage studerende og behandlere i USA alene. USA Department of Labor har også tilkendegivet, at der er en forventede 20 procent stigning i behovet for massage terapeuter mellem årene 2006 og 2016--besættelsen vokser i et hastigt tempo. Ikke alle stater er den samme med hensyn til jobmuligheder, men. Nogle stater er mere ideel end andre, når det kommer til massage terapi arbejde.

Californien

Ifølge gruppen associerede karrosseri og Massage fagfolk har staten Californien groft 33,658 massage terapeuter arbejder i branchen, mere end nogen anden stat. Dette tyder på, at de erhvervsmæssige muligheder i staten er høj. Føderation af statslige Massage terapi bestyrelsen hævder at den gennemsnitlige timeløn opkrævet af massører i Californien er $37,00 en time, og dette paralleller det nationale gennemsnit. For nylig kom ind i loven er SB 731 bill, godkendt af guvernør Arnold Schwarzenegger. Certificering i staten Californien er valgfri for kvalificerede enkeltpersoner og staten er ved at danne Californien Massage terapi organisation. Når organisationen er dannet, hvis du vælger at blive certificeret, vil du være tilladelse til at arbejde hvor som helst i staten Californien uden at få en speciel licens fra hver county eller byen. Hvis du vælger at certificere, kan du gemme en hel del penge i staten, fordi du ikke vil være tvunget til at betale for individuelle tilladelser og licenser i hver Amt eller by, hvor du vælger at arbejde.

Florida

Florida har groft 23,729 massører, og den gennemsnitlige timeløn opkrævet af massage professionelle er en smule højere end landsgennemsnittet--i øjeblikket på $39,00. Florida er en fælles destination for pensionister og folk søger for at komme væk fra det koldere vejr i de nordlige stater. Dette gør det en god destination for massører, som der er mange muligheder. Staten Florida er også fyldt med en vifte af massage skoler hvor du kan optjene din uddannelse; der er massage terapi skoler i Bradenton-Sarasota, Largo, Orlando, Brandon, Lauderdale søer Ormond Beach, Clearwater, Maitland, Pembroke Pines, Daytona Beach, Fort Lauderdale, Miami, Tallahassee, Tampa, Orange Park og West Palm Beach, blandt andre populære byer.

Texas

Texas rangerer tredje ud af de 50 amerikanske stater med hensyn til antallet af massage terapeuter i øjeblikket ansat. Det anslås, at der er nogenlunde 22,523 massage terapeuter arbejder i branchen. Den gennemsnitlige timeløn, som massage terapeuter afgift i staten Texas er $4.00 pr. time højere end det nationale gennemsnit: typiske omkostninger i tilstanden er $41.00 i timen for en massage session. Staten Texas tager massage industri alvorligt, som er angivet af Senatet bill 854 indført i februar 2009, i øjeblikket sponsoreret af Senator Dan Patrick. Hvis og når dette lovforslag er vedtaget, vil det placere forskellige restriktioner på massage virksomheder, som vil tjene til at gøre sådanne virksomheder mere troværdig og professionel. Lovforslaget kræver brugen af dagligt medarbejder logs, og ville kræve, at strafferetlige baggrundskontrol gennemføres på alle massører, før de kan blive ansat. Denne lov, hvis bestået, kan forårsage stigninger for massage terapeuter med hensyn til omkostninger, men det vil også øge fagligheden i virksomhederne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com