Hvad smerter Meds kan du tage hvis på Suboxone?

10/15/2012 by admin

Hvad smerter Meds kan du tage hvis på Suboxone?

Suboxone er et narkotiske smertestillende medicin godkendt til behandling af opiat afhængighed af den amerikanske Food and Drug Administration i 2002. I sagens natur, Suboxone lindrer nogle typer af smerte, men til tider yderligere lempelse kan være nødvendige. Afhængigt af dit niveau af smerte, kan de medicin, du kan tage på Suboxone begrænses.

Smertestillende medicin og Suboxone

At tage Suboxone skaber et dilemma, hvis du leder efter smertelindring. Den aktive ingrediens i Suboxone er buprenorphin, en potent opiat-type smertestillende. Jo længere du på Suboxone, selv, jo mere tolerant du bliver til stoffet--- og mindre effektivt det er for smerte.

Suboxone indeholder også naloxon, et stof der blokerer virkningerne af recept opiat smertestillende medicin hydrocodone eller morfin. Disse medikamenter vil ikke arbejde mens du er på Suboxone, som de er typen af vanedannende opiater medicin Suboxone er designet til at behandle. Også, læger vil højst sandsynligt ikke ordinere dem til dig, selv om det afhænger af arten af dine smerter og lægens analyse.

Over-the-Counter smertestillende medicin

Der er stadig muligheder for smertestillende medicin, mens du er på Suboxone. Producenter af Suboxone hævder, at stoffet har ingen negative interaktioner med over-the-counter smertestillende midler. Det er meget sandsynligt, at ikke-receptpligtige lægemidler som disse vil være de vigtigste valgmuligheder, mens du er på Suboxone.

Du kan tage smertestillende medicin som aspirin og acetaminophen (Tylenol) sikkert med Suboxone, efter de rette doser opført på produktet. Excedrin, som også indeholder en lille mængde koffein, kan lindre mild smerte.

Anti-inflammatoriske medicin såsom ibuprofen (Motrin, Advil) og naproxen (Aleve) kan også bidrage til at afbøde smerter, især hvis det kan mærkes på dine muskler og led.

Tage disse lægemidler kun som anvist, og hvis de ikke arbejder for at styre din smerte, underrette din læge.

Receptpligtige smertestillende medicin

Tale med din læge om dine smerter kan resultere i en recept smerte medicin. Men det er usandsynligt, at hun vil ordinere noget narkotiske, hvis du er ærlig med hende om at være på Suboxone.

Lægen vil afgøre, hvad du har brug for, og kan ordinere en recept-styrke form af ibuprofen, for eksempel, eller en anden anti-inflammatoriske medicin såsom ketorolac tromethamine (Toradol).

Hvis smerten er svær og lægen finder det hensigtsmæssigt, rapporter amerikanske Substance Abuse og mentale sundhed Services Administration (SAMHSA) at opiat narkotiske smertestillende medicin kan gives, selvom din Suboxone dosis stoppes midlertidigt under varigheden af behandling med disse lægemidler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com