Hvordan man kan dræne en øreinfektion

10/12/2012 by admin

Normalt løser den væske oprustning forårsaget af en øreinfektion sig naturligvis over en periode på uger eller måneder. Men der er tidspunkter, hvor dette forekommer ikke og medicinsk intervention er nødvendig. Denne artikel vil forklare hvordan man kan dræne en øreinfektion.

Instruktioner

• Beslutte, om du skal handle om dine øreinfektion. Indikationer for medicinsk intervention er generelt, kroniske øre væske i mere end fire til seks måneder; eller mere end tre øre infektioner i seks måneder eller mere end fem i ét år.

• Planlægge en aftale med en kvalificeret øre-næse og hals specialist eller ENT. I de fleste tilfælde vil din ENT beslutte at give dig en øre rør. Dette er et lille rør indsat i øregangen tillade væske til at løbe.

• Gøre planer om at have nogen bringe dig hjem efter indgrebet. Hvis patienten er et barn, skal du kontrollere, at de overvåges godt efter operationen. Øre rør indsættes normalt i trommehinden under fuld narkose og vil forblive på plads for seks måneder til et år. Det ville være tilrådeligt at have nogen med dig, indtil virkningerne af den generelle anæstesi bære. Dette sker typisk inden for et par timer en dag.

• Uddanne dig selv om de potentielle risici. Som med enhver operation, er der risici (selvom minimal) til generel anæstesi. Rør efterlader ofte et lille ar der dækker cirka en sjettedel af trommehinden. Dette ar er ofte permanent. Men der er ingen langsigtet konsekvens af denne ardannelse. Selvom de fleste læger vil informere dig, at de ikke kan være helt sikker på, at ardannelse ikke vil føre til nogen høreproblemer i løbet af en levetid.

Tips & advarsler

  • Generel indikation for rør er kroniske øre væske på mere end fire til seks måneder. eller mere end tre øre infektioner i seks måneder eller mere end fem i ét år.
  • Øre rør forhindre ikke altid øreinfektioner. Nogle børn vil stadig få infektioner selv med rørene, men i de fleste tilfælde væsken løber ud lige med det samme snarere end opholder sig begrænset omkring trommehinden.
  • Som med enhver kirurgi, mens minimal, der er risici forbundet med generel anæstesi.
  • Øre rør bør generelt betragtes som en sidste udvej til at løse væske oprustning fra kroniske infektioner, som ikke vil dræne på sin egen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com