Hvordan at finde midlertidige boliger

11/05/2012 by admin

Hvordan at finde midlertidige boliger

Hvad sker der, når du skal forlade dit hjem på grund af en naturkatastrofe? Eller hvor du og din familie går hvis, som så mange mennesker i dag, du finder du kan ikke længere råd til at bo i dit hjem? Hvor kan du finde midlertidig bolig? I disse skræmmende gange, er her nogle forslag, som skal mindst give dig nogle indstillinger eller pege dig i retning af hjælp til at undgå hjemløshed. Med lidt indsats kan du finde midlertidige boliger indtil du kan komme på fødderne igen.

Instruktioner

• Den første og mest foretrukne måde at finde midlertidig husly er at bede om hjælp fra venner og familie. Gemme uanset ejendele du har og finde midlertidig husly. Hvis du bo hos venner eller familie, selv om det er svært for din stolthed, Husk de ofrer deres private rum for at hjælpe dig ud, så være så hjælpsom og hensynsfuld gæst som du kan være, og at finde din egen uafhængige kvartaler din første prioritet.

• Ring din stat, Amt og by for programmer, der kan hjælpe dig med at finde midlertidige boliger. Department of Health og Human Services, sociale ydelser, offentlig bistand, sundhed og Human Services, Emergency bistandsprogrammer og staten udlejning godtgørelse programmer er gode steder at starte.

• Gå til din lokale kirke, tempel eller andet sted for tilbedelse. Ofte kan du finde henvisninger til steder, organisationer eller enkeltpersoner, der er villige til at hjælpe.

• Opsøge non-profit organisationer for at få hjælp. Frivillige i Amerika, amerikanske Røde Kors og Housinghelp.org. er bare et par.

• Prøv det amerikanske Department of Health & Human Services (HHS), HUD, (links nedenfor), og sende til den føderale regering føderale Department af boliger og byudviklings lejers Kit.

• Hvis du har arbejdet med militæret, gå til din lokale veteraner center for flere oplysninger.

• Tjek venligst de yderligere ressourcer nedenfor for en delvis liste over steder, der kan hjælpe dig med at finde midlertidige boliger. Hvis du kan få dig selv fast nok til at begynde forfra, du virkelig kan genskabe dit liv igen. Og måske dit nye liv selv vil vise sig for at være bedre end den gamle. Men før du kan omstrukturere dit liv, give dig selv en base til at arbejde fra. Forhåbentlig vil nogle af de ovenstående forslag eller links nedenfor hjælpe dig til at tage de første skridt i at finde den midlertidige boliger du skal bruge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com