Sådan bruges Primrose olie til at sænke kolesterol

10/05/2012 by admin

Sådan bruges Primrose olie til at sænke kolesterol

Evening Primrose frø indeholder en olie, som er en kilde til fedtsyrer gamma-linolensyre (GLA). Det er denne ingrediens, der kan fungere som en naturlig terapeutisk redskab til mange forhold, herunder gigt og eksem. Nogle mennesker bruger det til at sænke kolesteroltallet.

Instruktioner

• Brug bekvem tablet eller kapsel formuleringer. Disse kan indeholde mere koncentrerede mængder af den udpakkede primrose olie. Ved at købe højere ekstraktioner, kan du begrænse antallet af doser du skal bruge.

• Tal med din læge. Fordi primrose olie ikke er godkendt af FDA, er der nogle undersøgelser til støtte for påstandene om dens effektivitet. Lidt om sit lægemiddelinteraktion. Tag ikke olie, hvis du tager anden medicin, reduktion af kolesterol.

• Opretholde en daglig rutine. Som med enhver anden behandling, er sammenhæng nøglen. Primrose olie er tages dagligt med dosering tidspunkter og mængder varierende af fabrikanten. Tag 1,000 mg tre gange om dagen for terapeutiske fordele. Dette leverer 240 mg GLA om dagen.

• Få en formel, der indeholder vitamin E. eksperter anbefale at købe kæmpenatlysolie, der indeholder en lille mængde af vitamin E, fordi fedtsyrer i kæmpenatlysolie bryde hurtigt. E-vitamin menes at bremse denne proces.

Tips & advarsler

  • Primrose olie er ikke reguleret eller undersøgt af FDA (Food & Drug Administration). Rådgive din læge, at du bruger det til at sænke kolesterol.
  • Tage hyppige pauser fra primrose olie. Nogle mener, at denne behandling kan truende, hvis taget for mere end et par måneder.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com