Pektin & Juice middel

10/19/2011 by admin

Pektin & Juice middel

Pektin er et stof fremstillet af planter, fandt overflod i frugter som æbler, blommer og blåbær. Pektin og juice afhjælpe indebærer kombinerer tørrede eller flydende frugt pektin med juice.

Formål

Ifølge Peoples apotek, kan pektin og juice middel hjælpe til at lindre ledsmerter, et fælles symptom på gigt. Pektin kan også fungere som en anti-inflammatorisk, reducere fælles hævelse og ømhed forårsaget af degeneration af brusk væv.

Instruktioner

Forberede pektin og juice afhjælpe ved at kombinere to teskefulde af tør frugt pektin, eller en teskefuld flydende pectin, med en til tre ounces juice. Du kan bruge enhver type af juice, men at vælge en høj i antioxidanter--som druer eller granatæble juice--tilføjer ekstra heath fordele. Bland godt og drikker to gange daglig, én gang om morgenen og en gang om natten.

Funktion

På University of Cincinnati netto Wellness hjemmeside hedder Dr. Tanya Edwards det, at "det ikke er overraskende, at frugt Pektin kan være nyttige i gigt og andre inflammatoriske betingelser." Antioxidanter har naturlige anti-inflammatoriske egenskaber, og pektin er en rig kilde af antioxidanter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com