Offentlige First Aid Kit forordninger

11/20/2011 by admin

Offentlige First Aid Kit forordninger

Der er flere krav at en førstehjælpskasse skal opfylde for godkendes af arbejdsmiljø og sikkerhed Administration, eller OSHA, og American National Standards Institute eller ANSI. ANSI klassificerer førstehjælpsudstyr i tre forskellige kategorier, type I, II og III, som alle skal opfylde og præstationsmåling standarder.

Typer af Kits

Type jeg anvendes indendørs til stationære formål. De bør være i et sted, der kan undgå skader nemt og monteret på en væg eller i en fast position. Type II førstehjælpsudstyr er til indendørs brug og bærbare. Type III førstehjælpsudstyr bruges til bærbar og udendørs brug.

Grundlæggende indhold

De grundlæggende komponenter i en førstehjælp kit omfatter gaze puder, band-støtte, rulle bandager, to trekantede bandager, rensemiddel, saks, et tæppe, pincet, selvklæbende tape, latex handsker, genoplivning udstyr, to elastisk wraps, en skinne og retninger for søger nødhjælp. Specifikke arbejdspladser hver har deres egne krav og behov for visse poster i deres egen kits.

Kodning

Farvekodning retningslinjer for førstehjælpsudstyr er som følger: blå er for antiseptiske, gul er bandager, rød er for brænde behandlinger, og orange er for personlige værnemidler.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com