Hvordan man genoplade en Oral B elektrisk tandbørste

11/28/2011 by admin

Fordelen ved en Oral B elektrisk tandbørste er evnen til at rense dine tænder derhjemme, som tandlægen gør hans eller hendes kontor. Det betyder, at denne børste brug genopladning, som er let, men nogle gange generende.

Instruktioner

• Beslutte, hvordan at genoplade din tandbørste. Efter børstning returnere nogle mennesker penslen til opladeren, så at det er konstant opladning når den ikke er i brug. Andre kunne tage penslen på ferie uden opladeren, så tandbørsten vil kræve en fuld betaling, der revitaliserer batteriet helt, når batteriet er dødt. Mest genopladelige batterier tage adskillige timer at genoplade helt.

• Genoplad penslens batteri. Brug opladeren leveres med tandbørste ved køb. Det skal være sluttet til en stikkontakt. Indstille tandbørste oven på opladeren; de fleste Oral B modeller har et hul til at sætte på toppen af den opladning stykke.

• Genbruge penslen indtil batteriet kan genoplades. Hvis du returnerer penslen til opladeren efter hver brug, bør ikke du bekymre børste dør. Hvis ikke opkrævet hver dag, har penslens batteri en levetid på op til to uger. I sidste ende vil det være tid for en ny tandbørste, fordi ligesom alle genopladelige batteri-drevne enheder, batterierne kun vare så længe. Enheder som disse kan sidste flere år.

Tips & advarsler

  • To-ugers batterilevetid er baseret på den mundtlige B ProfessionalCare SmartSeries 5000 med SmartGuide elektrisk tandbørste.
  • Ikke tilslutte opladeren for tæt på en vandkilde, hvilket kan resultere i elektrisk stød.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com