Hvordan man bruger HCG hormon til kost hjælp

05/15/2012 by admin

Humant choriongonadotropin (HCG) er et hormon der produceres af kroppen under graviditet. Det anvendes FDA godkendt til anvendelse som hormonbehandling. For nylig har det fået opmærksomhed som et redskab til at støtte vægttab.

Vital løsninger, en vægt tab klinik i Arizona, markedsfører HCG, hævder, at patienter kan tabe op til 1 pund om dagen. HCG injektioner er promoveret som appetit suppressants ved at ændre funktionen af hypothalamus. Det foreslås, at HCG mobiliserer fedtdepoter, gøres tilgængelige for kroppen til at bruge som energi. (Se Reference 1)

Instruktioner

• Find en velrenommeret vægt tab klinik, der administrerer HCG injektioner. Du bør vælge en facilitet, der giver en kost og motionsplan ud over injektioner. Kontroller referencer til anlægget og sørg for, at du regelmæssigt skal overvåges af en læge.

• Rådføre sig med en læge til at bestemme, hvor ofte HCG skud vil blive administreret. Programmer varierer efter facilitet og individ. HCG er primært en appetit suppressant og bør bruges til at hjælpe dig med efter et begrænset kalorieindhold kost.

• Følge kost regime. Patienter ved hjælp af HCG og mister 1 pund om dagen, gør det ved at følge en yderst begrænset kost. I almindelighed, skal en person have en 3500 kalorieindhold underskud i kalorieindtag og udgifter til at tabe 1 pund.

• Motion regelmæssigt. CDC anbefaler, at voksne har brug for 150 minutter af moderat intensitet aerobe aktivitet pr. uge samt 2 til 3 sessioner af Muskelstyrkning aktiviteter. (Se Reference 2)

• Besøg din vægt tab facilitet eller læge regelmæssigt i hele dit vægttab program. Du bør overvåges for ændringer i vægt, blodtryk og velvære i løbet af processen. Straks rapportere eventuelle usædvanlige symptomer til din sundhedspleje udbyder.

Tips & advarsler

  • En undersøgelse offentliggjort i Western Journal of Medicine fandt, at når man sammenligner med placebo i en dobbeltblind undersøgelse, HCG forårsagede ingen stigning i vægttab. (Se Reference 3)
  • Rapporterede bivirkninger med HCG omfatter åndenød, hovedpine, vandladningsproblemer, depression og irritabilitet. Kontakt din læge hvis du oplever nogen af disse symptomer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com