Pollen niveauer

04/15/2012 by admin

Pollen niveauer

Mange mennesker lider af generende allergiske symptomer, når pollen niveauer er stigende. De typer af pollen, der forårsager de fleste symptomer på allergi er produceret af græs, ukrudt og træer. Pollen niveauer bestemmes af mængden af pollen i luften og er højere på visse tidspunkter af året.

Identifikation

Pollen er en mikroskopisk stof fremstillet af planter for at reproducere. Faldende pollen bliver luftbårne og rejser store afstande. Ifølge American Academy of allergi astma og Immunologi måles pollen niveauer af nationale allergi Bureau.

Funktion

Måling af pollen niveauer kræver en pollen prøve. Pollen prøver indsamles ved hjælp af luft prøvetagning enheder som fælde pollen på en klistret overflade. Eksperter bestemme pollen plan for dagen ved at tælle pollenkorn under et mikroskop.

Effekter

Måling af pollen niveauer og forudsige fremtidige pollen niveauer er vigtige for allergikere. Undgå eksponering for pollen er den bedste fremgangsmåde for dem, der lider af allergi. Måling af niveauer af pollen i luften hjælper dem med allergi, planlægge deres dag og deres aktiviteter. Ifølge Achoo allergi, bør dem, der lider af allergi begrænse deres udendørs aktiviteter når pollental er høje til at reducere symptomer på allergi.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com