Tidlige tegn på bulimi

04/27/2012 by admin

Tidlige tegn på bulimi

Bulimi er en spiseforstyrrelse, der involverer binge spise og udrensning kalorier af opkastning, piller eller deltage i store mængder af motion. Mayo Clinic advarer: "bulimi er en spiseforstyrrelse, alvorlige og potentielt livstruende. Fordi det er så tæt relateret til selvopfattelse-- og ikke bare om mad--kan bulimi være vanskeligt at overvinde. " Som erkender de tidlige tegn på sygdommen kræver tæt opmærksomhed for detaljer.

Kroppens udseende

Det amerikanske Department of Health and Human Services' kontor på kvinders sundhed, at mennesker med bulimi kan være enhver kropsvægt, men tidlig fysiske tegn kan omfatte hurtige vægttab uden en åbenbar årsag som en nylig eller langvarig sygdom.

Ansigtstræk

Tidlige tegn, omfatte HHS, ændringer til ansigtstræk fra udrensning. Disse omfatter en hævede kæbe eller kinder og blodskudte øjne.

Motionsvaner

Mennesker diagnosticeret med nonpurging bulimi, også kaldet motion bulimi, brænde kalorier til at forhindre vægtøgning af store mængder af motion, ifølge Mayo Clinic. Tidlige tegn på sygdommen kan omfatte en ny og fokuseret interesse for motion, især efter at have spist.

Spisevaner

Mayo Clinic rapporter, at skiftevis store måltider eller kompulsiv spise store mængder af mad (en hel kage) med fastende er et tidligt tegn på en spiseforstyrrelse, der kan omfatte bulimi.

Relaterede betingelser

HHS advarer om, at mennesker diagnosticeret med depression og angst problemer ofte udvikler bulimi. Opmærksomheden på advarselstegn er et vigtigt skridt i at anerkende sygdommen i de tidlige stadier.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com