Hvordan man motion off fedt på dine inderlår

04/21/2012 by admin

De inderlår præsentere et stort problem for mange ivrig motion entusiaster, som overskydende kropsfedt synes at forsvinde fra benene på en mere gradvis sats end fra andre dele af det menneskelige legeme. I årtier har folk i deres søgen efter en "magisk løsning" vægt tab og fedt reduktion købt en variation af inderlåret styrkelse af produkter, der adskiller sig i prisklasse og resultater. Det mest effektive middel til kroppen fedt reduktion på inderlåret er hjerte-kar-motion kombineret med sammensatte styrketræning af den nederste del af kroppen.

Instruktioner

• Indarbejde dine ugentlige øvelse rutine hjerte-kar-conditioning. Tredive minutter af hjerte-kar-træning pr. træning kan høj grad fremskynde din fedt tab mål. Hvis du følger allerede en specifik vægt træning rutine, simpelthen arbejde din hjerte-kar-øvelse i slutningen af dit træningspas.

• Indarbejde sammensatte styrketræning i din ugentlige øvelse rutine. Sænk kroppen sammensatte øvelser er mest effektiv, når det kommer til toning kalve, quadriceps, hamstrings og lår. Tilføje full-motion squats og/eller døde elevatorer til din motion rutine for en komplet lavere organ workout.

• Gennemgå din kost. Kulhydrat og protein bør udgør den største procentdel af din fødeindtagelse, med sunde fedtstoffer trailing tæt. I virkeligheden, bør kulhydrat og protein spises på samme procentsats, mens sunde fedtstoffer bør udgør de sidste 15-20 procent af din kost. Spise måltider på 400 kalorier hver tre til fire timer for at holde dit stofskifte hurtigt, og være sikker på at sprede din fødeindtagelse. Altid omfatte frugt og grøntsager i din kostplan.

• Drage fordel af jeres gym lår presse maskine. Tryk på låret er en enkel maskine hvor du trykker på dine ben mod hinanden mod modstand, eller fra hinanden mod modstand. Maskinen vil have begge muligheder og vil tillade dig at arbejde både din indre og ydre lår med samme modstand. Hvis du har prøvet sammensatte øvelser, og de synes ikke at passe til dine behov, prøv denne isolation øvelse.

• Øge din væskeindtag. Dine ben har et stort netværk af veldefinerede muskler, men de er dækket af et tyndt lag af overskydende kropsfedt og en større del af vand. Når du undlader at opfylde kroppens væske mindstekrav, skifter den til en selvpålagt "overlevelse mode." At "overlevelse mode" vil få din krop til at holde vand i steder, at vand vil normalt passerer igennem, som dine ben.

Tips & advarsler

  • Stræk dine ben grundigt, inden du forsøger nogen lavere organ træningsprogram (som omfatter hjerte-kar-øvelse).
  • Gør ikke træne din inderste lår muskler mere end to gange om ugen. Nogle gange, er frembyder muskel tid til at komme til hægterne den bedste måde at brænde uønsket kropsfedt.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com